banner333

banner309

‘Ben Torul’u, Torul da beni utandırmayacak’

 Torul ilçesinde MHP’li Belediye Başkan adayı Evren Evrim Özdemir’in Torul Ülkü Ocakları ile düzenlediği ‘Bizimle Yürü Torul’ konserine Torullular büyük ilgi gösterdi.  Osman Öztunç, Tanju Çelik ile yerel sanatçılardan Hasan Pekin, Apdul Gedik, Bayram Şaş, İnan Ayhan ve Yaşar Taşkın’ın katıldığı konserde Torullular soğuk havaya rağmen saatlerce horon oynadılar, Öztunç ve Çelik’in söylediği türkülere eşlik etti.

Siyaset 26.03.2019, 13:43
‘Ben Torul’u, Torul da beni utandırmayacak’
banner400

 Torul ilçesinde MHP’li Belediye Başkan adayı Evren Evrim Özdemir’in Torul Ülkü Ocakları ile düzenlediği ‘Bizimle Yürü Torul’ konserine Torullular büyük ilgi gösterdi.  Osman Öztunç, Tanju Çelik ile yerel sanatçılardan Hasan Pekin, Apdul Gedik, Bayram Şaş, İnan Ayhan ve Yaşar Taşkın’ın katıldığı konserde Torullular soğuk havaya rağmen saatlerce horon oynadılar, Öztunç ve Çelik’in söylediği türkülere eşlik etti.

Torul Pazaryeri Meydanında düzenlenen ve 5 saat süren konserde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Evren Evrim Özdemir, konuşmasına, “Bu alanı görünce bu sevdayı, gözlerinizdeki bu pırıltıyı görünce sadece şunu söylemek istiyorum hoş buldum, hoş bulduk” ifadeleri ile başladı.

“Ben Torul’u, Torul da beni utandırmayacak”

Torul’un kendisine güvendiğini, Torul’un kendisini belediye başkanı olarak bağrına basacağını belirten Özdemir, “Ben Torul’u, Torul da beni utandırmayacak” dedi.

“Sefayı da Cefayı da Paylaşacağız”

Özdemir, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Şirin ve güzel Torul için benimle aynı duyguları paylaşan, aynı hayallere sahip, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan arkadaşlarım hoş buldum. Bu zorlu yarışma yanımda olan beni yüreklendiren bana ve Torul’a sahip çıkacak tüm dostlarım sefayı da cefayı da paylaşmak için bir arada olduğumuz Torul sevdalıları hoş buldum. Bu hoşluğumuzu seçim sonrasında da aynı sevgiyle kutlayabilmek umuduyla hep birlikte hoş bulduk. Gün el ele gönül gönüle sevdamızı Torul sınırları dışına taşımaya Torul’da çalınmadık kapı, girilmedik ev, kahve, işyeri bırakmadık. Yüreklerimizi, sevdamızı bir potada kaynatıp tek bir yürek gibi çarpacak yüreklerimizde bir destan yazmaya kararlı dostlar edindik. Emeğimizi bir araya getirmeye kararlı yürekler gördük.”

“Bu Yaşına Kadar Görevden Asla Kaçmadım”

Görevden asla kaçmadığını vurgulayan Özdemir, “En ağır yükün altına Torul için altını çiziyorum Torul için doğru bildiğim tam değerler için sevda ile girdim aşkla girdim. Şimdi aynı aşk, aynı sevdayı yüreklerinizde, gözlerinizde görüyorum. Değerli dostlarım aynı sevda, aynı aşk için şu anda bir aradayız. Bizi bir araya getiren sevda birliği, gönül birliği. Torul aşkımızdır” diye konuştu.

“Yaşanılanlar Bir Hayal Gibi”

Yaşanılan süreci bir hayal olarak değerlendiren Özdemir, şöyle devam etti: “Aday adayı olduğum ilk günü hatırlıyorum da hiçbir siyasi tecrübesi olmayan sadece yüreğine ve bileğine güvenen biri olarak bu yola girdim. Torul bu adamın saf ve temiz kalbine dürüstlüğüne, azmine, şevkine güvendi. Allahın izniyle teveccüh gösterip beni belediye başkanı olarak bağrına basacak. Torul dürüstlüğüme, bilgime, çalışkanlığıma güvendi. Ben Torul’u Torul da beni utandırmayacak inşallah. Kim ne derse desin değerli dostlarım kıymetli hanımefendiler Torul vefalıdır. Torul kadir bilen ve akıllı insanların yaşadığı bir memlekettir. Torul vatanına sahip çıkanlarındır. Atsız’ın, Şehit Tamer Özdemir’in, Şehit Yavuz Selim Şahin’in, Necmettin Öğretmenin memleketidir. “

“Sevdamız Torul”

Hayatta insanların çok yarışa girdiğini kaydeden Özdemir, “Ben  bir kez daha bir yarışa girdim. Bu kez yalnız değilim bu kez bu zorlu yarışta ortak değerimiz ve ortak sevdamız olan Torul halkı var. Bugüne kadar ben hep Torul merkezde belediye sınırları içerisinde neredeyse her kişiyi tek tek tanıyacak kadar iç içe yaşadım. Torul’da hizmet verdiğim alanda yaptığım çalışmalar takdir ve teveccüh gördü. Şimdi aynı hizmet anlayışını Torul sınırları içerisinde yaşayan herkese vermek için bir yola çıktım. Daha güzel bir Torul, daha yaşanabilir bir Torul için yola çıktım” dedi.

“3 Bin 923 Kişinin Oyuna Talibim”

Torul ilçe merkezinde 3 bin 923 seçmen bulunduğunu belirten Özdemir, “Ben bu 3 bin 923 kişinin oyuna talibim. Bu 3 bin 923 kişi olan ne olduğumu ve yarın ne olacağımı biliyor. Yalnız değilim. Sizler varsınız. Sizlerin bana vereceği güç ve destek var. Değerli arkadaşlarım tekrar söylüyorum şu meydana bakınca gözlerinizdeki ışıltıyı, yüreğinizdeki sıcaklığı hissedince doğru yerde, doğru insanlarla olduğumun bir kez daha farkına vardım. Hepimizin yüreğindeki sevda aynı her yürek aynı tempoyla, aynı güçle çarpıyor. Torul’un güzel geleceğine olan inanç ve bağlılıkla, Torul sevdasıyla hizmet aşkıyla yanıyor yüreklerimiz. Aynı heyecanı,   aynı sorumlulukları birlikte hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Ne Ben Yalnızım ne de Siz Yalnızsınız”

Ne kendisinin ne de Torul halkının yalnız olmadığının altını çizen Özdemir, konuşmasını şöyle tamamladı: “Bu bilinçle ve sizlerden aldığım güçle buradayım. Torul’a birlikte el ele, gönül gönüle sahip çıkacağımızı haykırmak için bir araya geldik. Bilgimle, çalışkanlığımla, dürüstlüğümle göreve hazırım. Sizden tek isteğim var. Bu yolda yorulursam, duraklarsam beni içten sevginizle uyararak hayır dualarınızla güçlendirin, yüreklendirin. Biliyorsunuz beni sizler güçlendiriyorsunuz. Beni sizden, gücünüzden ve desteğinizden mahrum etmeyin. Ben Torul’u seviyorum derken; taşını, toprağını değil bu güzel insanını seviyorum. Bu güzel insanlara, daha yaşanabilir Torul bırakmak istiyorum.”

“Seçilecek Olan İnsanlar Bize Hizmet İçin Var”

Milliyetçi Hareket Partisi Torul İlçe Başkanı Temel Özcan, seçilecek olan insanların hizmet için var olduğunu belirterek,” Hizmet sadece onu bunu yapmakla olmaz. Hizmet insanın gönlüne temas edecek, insana değecek. İnsanı yaşatacak. Torul’da insanımız hepsi ya akraba ya da hısımdır. Dere akar kum kalır. Seçim biter biz yine buradayız. Birbirimizi üzecek, birbirimizi kıracak, paylaşımlardan, söylemlerden uzak duracağız. Biz, Torul’da gönül ittifakı yaptık. Bize düşen, Torul’umuza yakışabilecek şekilde, birlik ve beraberliğimizi sağlayacak bir başkan adayımızla yola çıktık” diye konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11