banner333

banner309

Bedri Yaşar’dan Bayburt İçin Kanun Teklifi

İyi Parti Samsun Milletvekili hemşerimiz Bedri Yaşar Bayburt’un 1 olan Milletvekili sayısının 2'ye çıkarılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına kanun teklifi verdi.

Siyaset 31.12.2018, 23:01
Bedri Yaşar’dan Bayburt İçin Kanun Teklifi
banner400

Bayburt Postası - Konuyla ilgili bilgi veren İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, Milletvekili Bedri Yaşar'ın Bayburt ziyaretinde konuyu kendilerine aktardıklarını ve Yaşar'ın meclise kanun teklifi sunduğunu belirtti. 

Samsun Milletvekili Bedri Yaşar'a teşekkür eden Kırıcı, şu açıklamayı yaptı: 

Kısa bir süre önce İYİ Parti Bayburt il teşkilatımızı ziyaret eden Samsun Milletvekilimiz Sayın Bedri Yaşar’a, Bayburt Milletvekili sayısının bire düşürülmüş olmasının şehrimiz açısından olumsuzluklarını anlattık. Bize hak veren ve bu konunun çözümü için bir kanun teklifi hazırlayacağını belirten Sayın Yaşar, 28 Aralık 2018 tarihinde Milletvekili sayısında değişiklik yapılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına kanun teklifi vermiştir. Kendisine bütün Bayburtlular adına çok teşekkür ediyor, bu konunun takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum.” 

Her ilin en az iki milletvekili bulunmasına rağmen Bayburt’ta sadece 1 milletvekili olduğunu, bunun ise demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi olan temsiliyete gölge düşürdüğünün belirten İYi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına verdiği kanun teklifi şöyle:

Yorumlar (1)
mahmutnuyuceses 5 yıl önce
gumushaneyresdatteklifiverbetfendibirazdagumushanemize17binlikcanmive15binliksporsalonuve30bilik
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38