banner333

banner309

Başkan Akçay Şura'yı Anlattı

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, TOBB Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'na katıldı.

Siyaset 11.02.2017, 16:28
Başkan Akçay Şura'yı Anlattı
banner400

Türkiye Ekonomi Şurası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve ekonomiyle ilgili bakanların katılımıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya ilimiz temsilen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay’da katıldı.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay toplantıda ilimizle ilgili talep ve önerilerimizi dile getirdi. 5. Gümüşhane Turizm ve Kültür Festivali etkinliğinde  yazı işleri müdürümüz Hüseyin Özgün’ün soruları yanıtlayan başkan Akçay,” Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla yaptığımız ekonomik  şurada ise Ülkenin ve bölgenin sorunlarını enine ve boyuna tartıştık,Gümüşhane merkez ve Torul ve Kürtün ilçelerimiz de Küçük sanayi sitelerine acil ihtiyacımız olduğunu bildirdik, İş adamları ile ilgili SGK  primlerinin netleşmeyen sorunları için çalışma yapılması gerektiğini konuştuk. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla da istihdam için seferberliğini başlattık.Her ilde istihdam seferberliği başladı. Bütün işyerlerinde en az bir kişi istihdam edilmek üzere Valimiz,Belediye başkanımız ve bize talimat verdiler. Bizde Cumhurbaşkanımıza, Gümüşhane üzerine düşeni  seve seve yerine getirecektir sözünü verdik” şeklinde konuştu.

Kaynak: Gümüşkoza Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46