banner333

banner309

Aydın;"Milli İrade Başbakanına Sahip Çıktı"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Pazartesi akşam Gümüşhane’de katıldığı ‘milli irade’ iftarında önemli mesajlar verdi.

Siyaset 17.07.2014, 14:23 17.07.2014, 14:25
Aydın;
banner400
 Aydın, “Milletimiz, 17 ve 25 Aralık’ta düzenlenen darbe operasyonlarına ve haince plana uymadı, Gümüşhane ve tüm Türkiye, ‘Milli İrade’ ye ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktı” ifadelerini kullandı.

 Türkiye’yi büyük bir kaosun içerisine hapsetmeye çalışan 17 ve 25 Aralık operasyonlarının ardından kolları sıvayan AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Gümüşhane’nin tüm ilçelerinde ve merkezde ‘Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye toplantıları düzenlemişti. Aydın, her toplantıda baş konuşmacı olarak yer almış ve Gümüşhane halkı, ‘Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye’ toplantılarına yoğun ilgi göstermişti.

 Pazartesi akşamı düzenlenen ‘Milli iradeye Saygı ve Yeni Türkiye’ iftarında Türkiye’nin geçtiği bu zor döneme atıfta bulunan Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, “Anadolu insanı iradesini her zaman dünyaya bir bütün olarak sunmuştur. Yakın tarihimizde Mustafa Kemal’den, Mendereslerden, Turgut Özal’dan, Necmettin Erbakan’dan gelen iradenin meclise yansıması ve bu iradeye gem vuran ve gem vurmak isteyen her türlü vesayete karşı duran ve karşı durdukça da güçlenen bir Türkiye burada. 10 Ağustos Türkiye Cumhuriyeti için böyle bir gün olacak. Millet kendi içinden çıkmış evladını, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanımız olarak seçecektir”  dedi.

 Milli İradeye Saygı ve Yeni Türkiye Platformu’na gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu kaydeden Aydın, “Konu Milli İrade olunca bu iftara tereddütsüz bir şekilde katılan 25’i aşkın sivil toplum kuruluşuna, Yönetim Kurulu Üyelerine, bu davete katılıp bize destek veren; Bayburt, Erzincan, Trabzon ile memleket aşkını birleştiren değerli hemşehrilerime ve Avukat Metin Arslan’a teşekkürlerimi sunuyorum...” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34