banner333

banner309

Aydın: Gümüşhane Tanıtım Günlerini Coşkuyla Kutluyoruz

Ankara Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) tarafından bu 4. sü düzenlenen Gümüşhane Tanıtım günleri büyük bir coşku ile kutlandı.

Siyaset 27.02.2015, 08:31 27.02.2015, 08:34
Aydın: Gümüşhane Tanıtım Günlerini Coşkuyla Kutluyoruz
banner400
Tanıtım Günlerine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık, Eski Milli Savunma ve Adalet Bakımız Sayın Oltan Sungurlu, Gümüşhane Valisi Sayın Yücel Yavuz, Gümüşhane Milletvekili Sayın Feramuz Üstün ve Gümüşhane'nin tüm içe başkanları ile kaymakamları, Gümüşhane'nin önde gelen simaları ve bürokratlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, "13 yıldır Gümüşhane'ye yapılan yatırımlar ortadadır. Şu anda Türkiye'de en fazla yatırım alan 5 şehirden biri Gümüşhane'dir. Şehrimizdeki öğrenciler üniversitede ilk 10'a girmeyi başarmışlardır. Yollarıyla, tünelleriyle Gümüşhane bugün farklı bir konumdadır. Bu bağlamda Yeni Türkiye'nin temellerini atan AK Parti kadrolarına Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ve minnetlerimi sunuyorum. Bizler Gümüşhane'de doğan ve doğacak olan nesiller için mücadele veriyoruz" dedi. Aydın, ayrıca programa destek veren GÜDEF Başkanı Hamdi Aslan ve GÜDEF yönetimine ve Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Tanıtım Günlerine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Fikri Işık, Gümüşhane Milletvekillerimiz Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün kalabalık heyetlerle Gümüşhane Günleri dolayısıyla açılan tüm stantları ziyaret ettiler...

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45