banner333

banner309

Ateş’ten STK temayülüne tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, önceki gün AK Partide yapılan STK temayül yoklamasının demokratik teamüllere aykırı olduğunu söyledi

Siyaset 24.03.2015, 23:08 24.03.2015, 23:09
Ateş’ten STK temayülüne tepki
banner400
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, önceki gün AK Partide yapılan STK temayül yoklamasının demokratik teamüllere aykırı olduğunu söyledi. 


Sivil Toplum Örgütleri ve yöneticilerini parti mensubu gibi çağırıp oy kullandırmanın aymazlık olduğunu ayrıca bunun birde parti binasında yapmanın STK’lara ve insanlara saygısızlık anlamına geldiğini ifade eden İl Başkanı Ateş; “Bu sivil toplum örgütlerinde her partiye ve düşünceye sahip insanlar vardır. Sizler bunları partiye çağırarak, gelip gelmeyenleri mi ayrıştırıyorsunuz? Gelmeyenleri mi fişliyorsunuz? Gelenler bizden, gelmeyenler size göre vatan hainimi olacak? Yoksa eski genel başkanınızın dediği gibi “taraf olmayanlar bertaraf olur” mu diyeceksiniz? Daha sonra da ey sivil toplum örgütleri, bu adayı siz seçtiniz diyerek insanları vebal altında mı bırakacaksınız?” dedi.
AK Partiyi korku dağlarının sardığını belirten Ateş; “Yayınlanan anketler, kendi delegene yaptırdığın temayül yoklamaları hoşuna mı gitmedi? Kendi delege ve üyelerine, yıllarca partisinin peşinde temiz duygularla koşanlara mı güvenmiyorsunuz? Yıllardır senin üyeliğini yapan partilinin verdiği karara güvenmedin mi de STK’lara sorma gereğini duydun? Bu STK’larda her partili var, sen bunların verdiği kararlara mı uyacaksın yoksa cemaat ne derse desin imam bildiğini mi yapacak. AKP ye oy vermiş kardeşlerim, aday arkadaşlarımız, onlara temayülde ve STK’larda oy veren hemşerilerim, boşuna uğraşmayın geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi siz ne derseniz deyin Ankara’daki bildiğini okuyacaktır.

Bu uğraşlar ve size zahmetleri, Türkiye de mum gibi eriyen AKP’nin oylarını artırabilmek için sizleri sahada tutmaktan başka bir gayetten ibarettir” ifadelerini kullandı.
Son günlerde ülke gündemini oldukça meşgul eden AK Parti içindeki kavgaları ‘iyi polis, kötü polis’ isimli tiyatro olarak adlandıran Ateş; “Birkaç gündür Türkiye’de Türk Milletinin gözünün önünde bir oyun sahneye konulmuştur, bu sahneye konan tiyatronun adı iyi polis kötü polistir.
Sayın Cumhurbaşkanı, bu hükümeti yönetenler senden emir almadan bir şey yapabilirler mi, hele de senin danışmanlığını yapan Devlet Bakanı Yalçın Akdoğan, PKK ile yapılan ihanet ve vatanı bölme pazarlığı senden habersiz mi yaptı?

Yaptığınız bu kirli pazarlıktan sonra vatanını, milletini, bayrağını seven ve yıllardır sana oy veren Türk milletinin mensupları senden desteğini çektiğini anlayınca, bütün bu kirli pazarlıklardan haberin yok gibi davranmaya ve Yüce Türk milleti ile dalga geçer gibi yapılanları inkâr etmeye başladın. Sizler bu ihanetinizin bedelini 7 Haziranda sandıkta ödeyeceksiniz. Biz Türk Milliyetçileri oldukça, bu vatan üzerinde hesap yapanların hesapları ters tepecektir. Büyük Türk milleti kendine ihanet edenlerin hesabını mutlaka kesecektir” açıklamalarında bulundu.  

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46