banner333

banner309

Ateş: Bu Millet Sizden Hesap Soracak!

MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş, son zamanlarda artan terör olayları sonunda ve hükümeti kurmama konusunda Ak Parti'ye eleştiride bulundu.

Siyaset 26.08.2015, 09:11 26.08.2015, 09:14
Ateş:  Bu Millet Sizden Hesap Soracak!
banner400

Ateş açıklamasında ;"Büyük Türk Milletinin yüreği yanıyor, Her gün milletimin bir evladı toprağa düşüyor, Şehadet şerbetini içiyor.

Bu Günlere nasıl geldik bu günün sorumluları kimlerdir, Şimdi hep beraber 2002 yılı kasımına gidelim 13 yıl önce pkk Türk devletinden aman dilerken sayıları 500 civarı idi, Şimdi ise günün teknolojisine uygun olan silahlar elde edilmesine göz yumulmuş, Kuzey Irakta kandilde her türlü terör eğitimi almış sayıları otuz binlerin üzerinde anılan bir terörist gurupla karşı karşıyayız.

Yıllardır görevde olan AKP hükümeti bunlara taviz verebilmek için dünyanın sayılı ordularından olan Türk ordusu ve komuta kademesini uydurma bir terör örgütü adı altında yargılanarak Ordu’nun şevkini kırmıştır.

 Bizler MHP’li olarak yıllardır bu sürecin yanlış olduğunu ve yılan ile aynı torbaya girilemeyeceğini terörle müzakere değil mücadele edileceğini bu açılım sürecinin yönetenlerin ABD, İsrail olduğunu ve BOP projesinin bir parçası olduğunu milletimize anlatmaya çalıştık.

Şimdi soruyorum bu akil adamlar nerede, Kandili İmralı’yı Oslo’yu suyolu yapanlar nerede, Şehitlerimiz bir bir toprağa düşerken  Dolmabahçe buluşmasını kurtuluş ve büyük başarı diye servis eden medya kuruluşları ve patronları nerede.

 Şimdi gelelim bu sürece yıllardır Kürt oylarına oynayan, Kürtlerde umduğunu bulamayınca şimdi Türk milliyetçilerinin oylarına oynamaya başladılar, Ama bu Büyük Türk milletinin mensubu olan bu topraklar üzerinde Ay Yıldızlı Bayrağımızın dalgalanmasını isteyen bu vatan sevdalılarının hiç birinin oyunu alamayacaksınız, Aksine  AKP içinde olan ve sizin bu oyunlarınızı gören tüm Türk milliyetçilerinin toplanacağı adres MHP olacaktır.

 Bizler bu vatanı karşılıksız sevdik bu sevgimiz tarih boyunca ispatlanmıştır, Genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Türkiye’nin birlik beraberliği ve vatanın bölünmez bütünlüğü için elini taşın altına koymuştur, Türk milletinin kabulü olan ama AKP yöneticilerinin kabul etmediği dört madde de ne vardı.

 AKP ye soruyorum PKK’nın Öcalan’ın bütün isteklerini kabul ediyorsunuz da bu dört maddeyi niye kabul etmiyorsunuz, Hangisi kabul edilemez,  Anayasanın ilk 4 maddesi mi, yolsuzluklarla mücadelemi,  Açılım sürecinin bitirilmesini mi,  Yoksa devletin en başında bulunan kişinin Tarafsız, Anayasaya ve kanunlara sadık kalması gerekirken ben anayasada tanımam baba yasada tanımam demesi’mi,

Değerli hemşerilerim MHP hiçbir şart sunmasada bu hükümet kurulmayacaktı, Başbakan bütün kurullarından ve baştaki zattan seçim kararı almıştı, Toplantılardan hükümet kurma kararı beklenemez idi, Otuz beş gün CHP ile koalisyon için bir araya geleceksin, Hem CHP yi hem de milleti kandıracaksın ve bir koalisyon teklifinde dahi bulunmayacaksınız, Ya Allah aşkına siz bu milleti aptal mı,  kör mü olduğunu sanıyorsunuz, Ama ne yaparsanız yapınız bir gün bu millete yaptığınız ihanetin bedelini er veya geç ödeyeceksiniz.

 Bu süreçte şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet ailelerine baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah Müslüman Türk milletini iç ve dış düşmanlara karşı korusun, Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11