banner333

banner309

Ateş, aday adayı oldu

İYİ Parti Gümüşhane kurucu İl Başkanı Ali Ateş, 24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimlerde Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Siyaset 03.05.2018, 00:30 12.06.2018, 09:10
Ateş, aday adayı oldu
banner400

Parti binasında düzenlenen toplantıyla İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini ve aday adayı olduğunu açıklayan Ateş, bugünlere kolay gelmediklerini belirterek, “Bütün süreci hep beraber ilmek ilmek işleyerek geldik. Kaygımız, korkumuz yoktu. Çünkü biz Kuva-i Milliye hareketiyiz. 80 milyonu kucaklayan bir hareketiz. Tüm haksızlıklara ve engellemelere rağmen, Büyük Türk Milletinin geleceğinde var olması için, üstünlerin değil, hukukun üstünlüğünü, kaybolan adaleti ve üniter yapıda demokrasiyi hâkim kılmak için karar kıldık” dedi.

Üniversite mezunu gençler ve çocukların yarınlara umutla bakabilmeleri, halkın yaşam standartlarının yükseltilmesi, geçim sıkıntısı olmayan, huzur ve mutluluk içinde yaşayacak imkânlara sahip olmak için bu yola azimle çıktıklarını ve metal yorgunu olmadıklarını kaydeden Ateş, “Bizler bu amaçlar doğrultusunda İYİ Partili olduk, partimize gönül veren, ülke bütünlüğünden, demokrasiden yana, adaletten yana, sevgiden yana, toplumsal barıştan yana olan sizleri ve bütün hemşerilerimi bir kez daha kutluyorum. İnanıyor ve iddia ediyorum ki, 24 Haziran 2018 erken genel seçimleri partimizin ve halkımızın zaferi ile sonuçlanacak ve karanlıklar yırtılacak, güneş yeniden doğacaktır. Türk Milletinin aydınlık geleceği yakındır” diye konuştu.

Gümüşhane’nin öz evladı olarak, Gümüşhane’de ikamet ettiğini, vatandaşların iyi ve kötü günlerimizde hep birlikte olduğunu, beraber ağlayıp beraber güldüklerini dile getiren Ateş, “İYİ’ler hareketine ve şehrimize katkı sağlamak, hizmet etmek için, inanıyorum ki İYİ Parti’nin iktidarında, Cumhuriyetin bozulan değerleri daha da güçlenecektir. Sorunları, ben bilirim, ben yaparım anlayışı ile değil, ortak akılla çözmenin sözünü veriyor ve Milletvekilli Aday Adaylığımı açıklıyorum. Değerli kardeşlerim, size herşeyi yaparım sözünü veremem, ama söz verdiğimiz herşeyi yapacağımızın sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

Ali Ateş kimdir?
1961 Gümüşhane’de doğdum. İlk, orta ve yüksekokulu Gümüşhane’de okudum. Askerliğim haricinde Gümüşhane’den dışarıya çıkmadım. Ömrüm Gümüşhane’de sizlerle birlikte geçti. İş hayatıma 1992 yılında atıldım ve o yıl siyasete başladım. 25 yıla yakın Milliyetçi Hareket Partisinde görev yaptım. Son olarak il başkanı olarak görevden alındım. 22 Şubat 2016 tarihinden itibaren de Meral Akşener’le birlikte partimiz içerisinde mücadelemize devam ettik. Parti içinde demokratik sürecin bittiğini gördükten ve ihraç edildikten sonra Meral Akşener’le birlikte 24 Ekim 2017 tarihinde İYİ Parti’yi kurduk. Kurucu İl Başkanlığı görevini aldım. 24 Şubat 2018 tarihinde de delegelerin oylarıyla beraber İl Başkanı oldu. 24 Haziran’da yapılacak seçimlerinde Gümüşhanemi en iyi şekilde temsil edebilmek ve yarım kalmış, eksik kalmış yatırımları getirebilmek için sizler adına Ankara’ya gitmek dileğimdir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11