banner333

banner309

Asla Yalnız Yürümeyeceksin

Akparti Gümüşhane Milletvekili Aday Adayı Yusuf Özgün, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Kongresinde açıkladığı seçim manifestosunu değerlendirdi.

Siyaset 08.05.2018, 12:14 12.06.2018, 09:10
Asla Yalnız Yürümeyeceksin
banner400

Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını bir kez daha gururla izlediğini dile getiren Özgün, zulme karşı merhametten, sömürüye karşı ortak çıkardan, kibire karşı kardeşlikten yana bir davanın neferi olmaktan onur duyduğunu söyledi.

 “Dünya Beşten Büyüktür” söylemi ile insani değerlerin ön planda tutulduğu bir düzen hedefiyle yola çıkan, mazlum milletlerin sesi olan Recep Tayyip Erdoğan’ın asla yalnız yürümeyeceğine vurgu yapan Özgün, “Bu yol kutlu bir yol. Bu yol çocuklarımıza, torunlarımıza daha güzel bir dünya bırakacak olan yoldur. Bu yola baş koymuş insanları ile Gümüşhane de, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan liderlerin yanında yer almış, desteğini en yüksek perdeden göstermiş insanların memleketi olmuştur. Bu haslet sonucu her daim mazlumun yanında, zalimin karşısında durmuştur” dedi.

Yapılan yatırımlar ile tıpkı Türkiye gibi Gümüşhane’nin de kabuğunu kırmakta olduğunu kaydeden Özgün, “Türkiye, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde el pençe divan duran ülke olmaktan çıkarak küresel bir güç haline gelmektedir. Bu durumun yansıması olarak da Gümüşhane, her alanda devam eden dev projeleri ile bölgesinin parlayan yıldızı olma potansiyelini ortaya koymuştur. Zigana Dağı Tüneli ile Salyazı Havaalanı ile yatırım programına alınan Erzincan-Gümüşhane-Trabzon demiryolu projesi ile Gümüşhane, tıpkı tarihte olduğu gibi yolların kesiştiği coğrafya olmaktadır. Son yıllarda önemli bir aşama kaydeden madencilik sektörü gibi, tarım ve turizm sektörleri de çok yakın zamanda kendisinden söz ettirecek seviyeye çıkacaktır”

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:02
Güneş 05:34
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:10
Yatsı 20:35