banner333

banner309

Ali Ateş: Vatandaşımız Çok Dertli

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane milletvekili Adayı Mustafa CANLI, MHP Gümüşhane İl Başkanı Ali ATEŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Seçim Koordinasyon Merkezinin hazırlamış olduğu program dahilinde Şiran İlçemizde köy ziyaretlerine devam ettiler.

Siyaset 08.05.2015, 11:02 10.05.2015, 11:05
Ali Ateş: Vatandaşımız Çok Dertli
banner400
Köylerimizde halkla görüşmelerde bulunan heyet, vatandaşlara 2015 seçim beyannamesini anlatarak Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarında esnafa, çiftçiye, köylüye, yaşlılara, işsizlere ve ev kadınlarına yapacakları hizmetleri anlattı.
Milletin Efendisi olarak addedilen köylülerimizin zor şartlar altında geçim mücadelesi verdiğini belirten İl Başkanı Ali ATEŞ, “Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında Esnaf ve vatandaşımızın yüzü gülecek. Ekonomik rahatlama ancak çiftçimizin üretimde kullandığı malzemeyi daha ucuza mal ederek, kendisini idame ettirecek bir fiyat üzerinden satmasıyla olacaktır. Vatandaşlarımızın çok büyük bir bölümü geçim sıkıntısı yüzünden kredi borçlarına bulaşmış durumda. Dolayısıyla hazır tüketen bir Türkiye yapısından kurtulup üreten bir Türkiye ile vatandaşımızı ve esnafımızı güldüreceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mustafa CANLI ise “Görüştüğümüz köylümüz ağız birliği yapmışçasına tarım girdilerinin yüksekliğinden bahsettiğini, gün geçtikçe işlerinin daha da kötüye gittiğini ifade ediyorlar. Köy kadınlarımız alışveriş yapamadıklarını, pazarda satılan yiyeceklerin pahalı olduğuna vurgu yapıyorlar. Hükümet, ekonominin iyiye gittiğini, vatandaşın gelir seviyesinin yükseldiğini her ortamda ifade ediyor. Ekonominin tabanı halk pazarlarıdır. Bunları söyleyenler gelip halk pazarlarında vatandaşın durumunu görsünler. Pazarcı esnafı toptancıdan aldığı malı satamıyor. Vatandaşın durumu zaten ortada. Onlar da alamıyor. Çiftçilerin kendi üretip getirdikleri ürünler sudan ucuz olmasına rağmen satılmadığı için elinde kalıyor, diyerek sözlerinin devamında, Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında çiftçinin, köylünün, esnafın, yoksulun, fakirin yüzü gülecektir. 2015 Seçim beyannamemiz bütün halkımızı kucaklayacak ve bütün sorunlarını çözecek kapasitede hazırlanmış ve milletimize sunulmuştur” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09