banner333

banner309

Ali Ateş: İstanbul’dan Bakınca Öylemi Görünüyor!

MHP İl Başkanı Ali Ateş: İstanbul’dan Bakınca Öylemi Görünüyor!

Siyaset 05.10.2015, 08:55 05.10.2015, 08:56
Ali Ateş: İstanbul’dan Bakınca Öylemi Görünüyor!
banner400
 Seçimler geldi, bakanlar gelmeye, toplu açılışlar yapılmaya, müjdeli haberler verilmeye ve güzel sözler söylenmeye başlandı. Siyasi partilerin oy alma uğruna her yolu mubah saymaları ve halkımızın aklıyla alay edercesine bunları yapmaları anlaşılabilir bir durum değildir. 

Özellikle Gümüşhane de artık bu vaatler kabak tadı vermeye başladı. Bunca yıl iktidarda olacaksın, insanların dertlerine çözüm bulmayacaksın, benden-benden değil diye ayıracaksın, her seferinde sıkıntılı günler yaşatacaksın sonrada seçim olunca; müjdelerle geleceksin. 
İktidar partisinden gazetelere yansıyan müjde haberleri, yatırım vaatleri ve şehre getirdiği para miktarı haberleri doğru olsaydı; inanın şu an Gümüşhane’mizde işsizlik biterdi, yatırım noktasında her şey tamam olurdu, bu milletin hiçbir derdi kalmazdı, sizlerde bir şeyler dağıtarak oy alma yoluna gitmezdiniz bu millet sizi zaten tercih ederdi. 
Artık yeter bu milletin sizin yalanlarınıza inanacak ne durumu nede tahammülü kalmadı.
Birde bu işleri ilginç bir üslupla yapıyorlar, bize oy verirseniz bunlar olur, bizden başkasına oyları sakın vermeyin, sadece bizleri seçin. Bakanları ölünceye kadar bakanmış gibi konuşuyor. Bunlar bu milletin oyuyla seçilmiyor sanki. Seçilecek, hükümet kuracaklar, kesin bakan olacaklar sanki. 
Bu tür tavır ve yaklaşımlar bu millete hakaret etmenin ötesinde, milletin iradesine ipotek koymanın da ta kendisidir.  
Ayrıca, Gümüşhane de yaşayanlar sanki dünyadan bihaber yaşıyor. Onlara göre bu şehirde yaşayanların akılları hiçbir şeye sarmaz, burada yaşayanlardan Milletvekili adayı da olmaz, milletvekili de olmaz. 
Hâlbuki bu millet onlara derslerini verdi. Kendileri şimdilerde dersimizi aldık diyorlar, aldılar ama yine yanlış aldılar. 
Yine onlara göre, aday olacaklar Gümüşhane’de yaşayanlardan olmaz, kesinlikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanlardan olmalı gibi bir mantıkla hareket edilmesi Gümüşhane de yaşayan bizleri fazlasıyla incitiyor. 
Şimdi buradan açıkça soruyorum, Bizim aklımız hiçbir şeye sarmaz da İstanbul’dan getirilenler çok mu zeki insanlar? Yoksa İstanbul Büyükşehir Belediyesinde çalışıp, Gümüşhane’den aday olunursa diye, seçmene bir şeyler dağıtmak için alt yapı oluşturmak mı lazım? Acaba İstanbul’dan bakınca, burada yaşayanlar “bir şeyler dağıt al oylarını” gibi mi görünüyor?
 Evet, maalesef Ankara’dan, İstanbul’dan bakanlar öyle görüyor Gümüşhane’yi. Ver bir şeyler, bu verdiklerinin arasında tutmayacağız sözü de ver, al oyları. Yeni gelen eskisini kötülesin, biraz vaad, biraz açılış, biraz da müjde tamam olur biter. 
Ama unutulmamalıdır ki Gümüşhane de yaşayan insanlarımız akıllı ve ferasetlidir. Burada yaşayanların oyları satılık değildir, gönlü zengin, yüreği vatan sevgisiyle dolu Gümüşhaneliler, kimlerin oy için, kimlerinde can-ı gönülden bu işleri yaptığını bilecek kadar feraset sahibidir.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46