banner333

banner309

Ak Parti’nin Kelkit’teki Yürüyüşü Dev Mitinge Dönüştü

AK Parti Kelkit ilçe Başkanlığı tarafından 24 Haziran seçimleri dolayısıyla ‘AK Yürüyüş’ etkinliği düzenlendi.

Siyaset 24.06.2018, 10:03
Ak Parti’nin Kelkit’teki Yürüyüşü Dev Mitinge Dönüştü
banner400

AK Parti Kelkit ilçe Başkanlığı tarafından 24 Haziran seçimleri dolayısıyla ‘AK Yürüyüş’ etkinliği düzenlendi.

Cumhuriyet İlkokulu önünde toplanan binlerce partili, ellerinde Türk bayraklarıyla ve AK Parti bayraklarıyla merkezine kadar yürüyüş yaptı.

Yürüyüşün ardından ilçe merkezinde gerçekleşen mitinge AK Parti Gümüşhane milletvekili adayları Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, AK Parti Kelkit İlçe Başkanı Akif Turan, ilçe belediye başkanları ile binlerce vatandaş katıldı.

Mitingde konuşan AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Hacı Osman Akgül, 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkati çekerek, Kelkit’ten yüksek bir oy oranı beklediklerini dile getirdi. 

Kelkit’in her zaman AK Parti’ye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıktığını söyleyen Akgül, “24 Haziran’da yapılacak seçimler, tüm İslam coğrafyasının kaderini etkileyecek önemli bir seçim olacak. Türkiye Recep Tayyip Erdoğan son 16 yıldaki atılımlarıyla, kalkınmasıyla büyümesiyle bütün mazlum coğrafyada yaşayan tüm mazlumların ümidi oldu. Biz o mazlum milletlere sahip çıkacağız ve 24 Haziran’da tüm bu mazlum milletlere bir ümit daha aşılacağız. İstikrar için, kalkınma için vakit Gümüşhane vakti, vakit Kelkit vakti diyoruz. Geleceğin Gümüşhane’sini inşa etmek için çalışacağız. Şimdi vakit birlik vakti” diye konuştu.

Mitingde konuşan AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve milletvekili adayı Cihan Pektaş ise, katılımın yüksek olması nedeniyle büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Kelkit, 16 yılda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye çok güçlü destek verdi. 24 Haziran’da Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimlerinden birini yapacağız. Bizlerde AK Parti milletvekilleri olarak, belediye başkanlarımızla, gece gündüz durmadan çalışıyor, Kelkit’e hizmete devam ediyoruz. Kelkit’in en ücra köşesine kadar hizmetlerimiz var. Kelkit 24 Haziran'da AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a rekor bir oyla destek vererek, yıkım ekibine 'dur' diyecek, yıkım ekibini sandığa gömecek” dedi.

İl Başkanı Av Celalettin Köse de, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin kaderini etkileyecek önemli bir seçim olduğuna vurgu yaptı.

Kelkit’ten AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rekor bir oy beklediğini dile getiren Köse, “AK Parti kurulduğu dünden bugüne kadar ülkenin 4 bir tarafında olduğu gibi Gümüşhane’de dev yatırımlar hayata geçirildi. Gümüşhane, Milletvekillerimiz Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş döneminde yatırımlarda zirve yaparak, adeta altın çağını yaşadı. Bu hizmetlerin devam etmesi için milletvekillerimize Kelkit’ten çok büyük bir destek bekliyoruz. Vakit Gümüşhane vakti, vakit Kelkit vakti” ifadeleri kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09