banner333

banner309

AK Parti Torul İlçe Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu

AK Parti Torul İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a genel kurul kürsüsünden hakaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Siyaset 30.01.2016, 08:56 01.02.2016, 08:57
AK Parti Torul İlçe Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na Suç Duyurusu
banner400

Torul Hükümet Konağı önünde toplanan partililer burada dilekçelerini toplu şekilde Torul Savcılığına sunarken program sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Torul Seçim İşleri Başkanı Sezgin Ekrem Yavuz; “ Bireysel vatandaş kimliğimizle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu siyasi kimliği ile sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında yapmaya cüret göstermiş olduğu açıklamaları kesinlikle kabul edilemez.


CHP ÖNCE KENDİ TARİHİNE BAKSIN


 Kaldı ki, AK Parti ilçe teşkilatı olarak sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hakkında yapmış olduğu diktatör ve diktatör bozuntusu söylemlerini en iyi duygularımızla bir vatandaş olarak ve AK Parti ilçe teşkilatı olarak kendilerine iade ediyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu diktatör görmek istiyorsa kendi tarihine bakmalı, çünkü temsil ettiği örgüt buna daha müsait.


SÖYLEYECEK BAŞKA BİR SÖZÜ YOK MU?


Cumhurbaşkanlığı makamında ve Kurucu Genel Başkanımıza söylenen kelimeleri hiçbir ortam içerisinde kabul etmemekle birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin içinde bulunduğu terörü bitirme operasyonlarının sürdürüldüğü bu süreçte söyleyecek başka bir sözü yok mudur? Kendisine soruyoruz; sayın Kılıçdaroğlu, söyle ki PKK bir terör örgütüdür. Asker ve polisimizin yapmış olduğu terör bitirme operasyonlarını destekliyoruz ve bu konuda sonuna kadar hükümetimizin ve milletimizin yanındayız. 


Bizi terör örgütünün uzantısı olarak ifadelerde bulunan kişilere sizi kınıyoruz diyebilmelisiniz. Bunları söylemediğiniz sürece şahsınızın fiili ve sözlü olarak terör örgütü ve uzantılarına hizmet ettiği ve sözcüsü olduğunuzu hatırlatır söylemiş olduğunuz sözlerden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuzu belirtir AK Parti Torul ilçe teşkilatı olarak tüm kamuoyuna saygılarımızı sunarız

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38