banner333

banner309

AK Parti Milletvekili Adayları Emekçilerin Yanında

AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş İl Özel İdaresi'nin çalışanlarıyla bir araya geldi.

Siyaset 07.10.2015, 08:42 07.10.2015, 08:43
AK Parti Milletvekili Adayları Emekçilerin Yanında
banner400
1 Kasım'da gerçekleştirilecek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti tarafından Gümüşhane'de aday gösterilen Osman Akgül ve Cihan Pektaş, İl Özel İdaresi'nin çalışanları ile bir araya geldi. Milletvekili adaylarına Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor eşlik etti.
7 Haziran sonrası Türkiye'de elini taşın altına koyarak millete hizmet için çaba gösteren tek partinin AK Parti olduğunu söyleyen Milletvekili Adayı Osman Akgül, "Biz 7 Haziran sonrası milletimizin verdiği mesajı çok iyi anladık ve ülkemize hizmet için çalmadık kapı bırakmadık. Ama kişisel çıkarlarını milletin menfaatlerinin üzerinde gören diğer partiler elini taşın altına koymaktan kaçtı. CHP 'Blok siyaseti' üretti. HDP ile birlikte hareket ettiler. MHP 'Hayır' siyaseti üretti her formüle 'Hayır' dedi. HDP  ise 'Terör' siyaseti geliştirmeye çalıştı. Bunlara karşılık biz 'Birlik ve beraberlik' siyasetini takip ettik. MHP, koalisyon görüşmelerinde yaptığımız bütün teklifleri reddetti. 7 Haziran seçimleri gösterdi ki Türkiye'de AK Parti‘siz siyaset olmaz. Biz iyi niyetle hükümeti kurmaya çalıştık onlar bunu engelledi ve faturayı da bize çıkarmaya çalıştı. İpe un serdiler, anayasal hükümete bile katılma konusunda hayırcı tutumlarını sürdürdüler. Şimdi ise halkın tepkisinden çekindiklerinden, sandığa gömülmekten korktuklarından koalisyon kurabiliriz diyorlar. İnanınki samimi değiller. Samimi olsalardı daha önce koalisyona girer, ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışmazlardı" dedi.

Taşeron İşçiye Müjde
Çalışanlara hitap eden bir diğer aday Cihan Pektaş ise AK Parti'nin seçim beyannamesinde yer alan müjdeleri paylaştı. Pektaş, "1 Kasım sonrası güçlü bir iktidar olarak yeniden hükümet kurduğumuzda İnşallah kamudaki taşeron işçiliğini bitireceğiz. Kamuya hizmet veren tüm personelimiz kadrolu olacak" dedi.
Konuşmaların ardından Milletvekili Adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş İl Özel İdaresi çalışanlarının dilek ve taleplerini dinledi.
İl Özel İdaresi'ne Ziyaret Çalışanlarla gerçekleştirilen programın ardından AK Parti Gümüşhane Milletvekili adayları Osman Akgül ve Cihan Pektaş İl Özel İdaresi'ne ziyarette bulundu. Milletvekili Adaylarına ziyaretleri sırasında Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor eşlik etti.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan'dan gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi alan Milletvekili adayları, kurum çalışanların dinledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46