banner333

banner309

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerini Değerlendirdi

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor 30 Mart 2014 yerel seçimlerini değerlendirdi.

Siyaset 11.04.2014, 08:49 11.04.2014, 08:55
 Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor 30 Mart  2014 Yerel Seçimlerini Değerlendirdi
banner400
"Millet iradesinin tecelli ettiği, ülkemiz ve şehrimiz açısından dönüm noktası niteliği taşıyan, bir seçimi daha geride bırakmış bulunmaktayız.“30 Mart, yerel seçimlerin yapılacağı tarih olmaktan fazla, bir memleket meselesi haline gelmişti. Başbakanımız ve Genel başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın söylediği ‘’30 Mart Yerel Seçimleri bir istiklal mücadelesidir’’ifadesiyle büyük  milletimiz oynan oyunu görüp, sadığın başına gitti. Yeni Türkiye yolunda ilerleyen Türkiye’yi tekrar karanlık günlere geri götürmeye çalışan güçlere milletimiz cevabını sandıkta  verdi.Yüzde doksan oranında rekor bir katılımla gerçekleşen 30 Mart 2014 Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Türkiye genelinde yüzde 45,5,ilimizde 57,5oranında oy alarak “Millet Eğilmez, Türkiye Yenilmez” diyerek yola çıktığımız Demokrasi mücadelesinden büyük bir zaferle ayrıldı.Böylece "13 yılda girdiğimiz 8. seçimi de tartışmasız bir zaferle kazandık.İlimizi ve tüm ilçelerimizi hizmet edinmeyi şiar edinen AK belediyecilik anlayışı ile buluşturduk. Gümüşhanemizi ve tüm ilçelerimizi genel kalkınmada olduğu gibi yerel kalkınmada da çağ atlatıp,şaha kaldıracağız.
Türkiye’nin 2013 yılında yüzde dört büyüdüğünün açıklanması,İstanbul’da yapılacak olan dünyanın en büyük havalimanı, marmaray projesi, nükleer santral anlaşmaları bu gibi dev bütçelerle yapılacak olan projeler hem Avrupa’yı hem Amerika’yı hem de diğer güçleri rahatsız etti.Ülkemize bu sebeplerden dolayı saldırıyorlar.Sağlık, ulaştırma, milli eğitim ve tarım alanında Türkiye çağ atladı. Bunun için ülkemize böyle bir top yekûn bir saldırı var.Türkiye  demokratikleşme yolunda emin ve güçlü adımlarla ilerliyor.Bunun yanı sıra kardeş ülke Mısır’da bunun tam tersine olan bir durum ile karşı karşıyayız. Sandıkta çalınan iradalerine sahip çıkmak isteyen Mısır halkının iradesine cunta yönetimi tafafından ipotek konulmuştur.Mısır’da bir mahkeme,3 Temmuz 2013’te askeri darbeyle devrilen Müslüman Kardeşler kökenli Cumhurbaşkanı Muhammed MURSİ’nin taraftarı ihvan üyesi  529 kişiyi idam cezasına çarptırdı.Dünya’nın gözü önünde işlenen bu insanlık suçuna tüm Batı ülkeleri sessiz kaldı. Mısır’da 529 insan için darbeciler tarafından verilen idam kararını, tüm AK Parti ailesi olarak esefle kınıyor ve tüm dünyayı 529 insanın sesi olmaya davet ediyorum.Ülkemizde artık darbe teşebbüslerinin, cunta faaliyetlerinin geride bırakıldığı,büyük Türkiye yolunda ilerleyen daha aydınlık bir gelecek için var gücüyle çalışan bir hükümet var. Milletin iradesine ipotek koymaya çalışanların karşısında;  Türk milletinin arkasında olan güçlü bir hükümet var. Meydanlar ve seçim sandıkları artık milletin.Ülkemizde artık milletin iradesi tecelli ediyor. Bu seçimlerin Türkiye’nin artık kazanımlarını kaybetmeyeceğini, 2023 hedeflerine doğru adım adım ilerleyeceğini ve ülkemizi hiç kimsenin yolundan döndüremeyeceğini göstermesi açısından büyük önem taşımaktadır. AK Parti sadece kendisine oy verenlerin değil ülkemizde yaşayan 77 milyonun partisidir. AK Parti hükümeti olarak bizim muhatabımız millet,görevimiz  vatandaşımıza hizmet etmektir.. Gümüşhane’de kısa sürede ortaya çıkan değişimleri inşallah hep birlikte göreceğiz. Seçim süresi boyunca  Gümüşhane’de ve tüm ilçelerimizde teşkilatlarımız birbirine kenetlenmiş ,müthiş bir çalışma örneği,olağanüstü  çaba sergilemiştir. İl başkanımız ve yönetimi,merkez  İlçe yönetimi,Gençlik kollarımız, kadın kollarımız Belediye Başkan adaylarımız, milletvekillerimiz, tüm teşkilat mensuplarımız Gümüşhane’nin tamamında halkımızla bütünleşmiştir. Herkesle bire bir temas kurmuş, halkımızın teveccühünü kazanmıştır. 30 Mart akşamı bu zaferde emeği olan herkese ve her kesime teşekkürlerimi iletiyorum.Teşkilatımızın her bir mensubuna bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle Başbakanımız ve genel başkanımız sayın  Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere 30 Mart yerel seçimleri sürecinde  ilimize teşrif eden genel başkan yardımcımız Prof.Dr  Sayın Numan KURTULMUŞ bey’e ve kabineminizin kıymetli bakanlarına, gösterdikleri üstün gayretten dolayı 22.23.24.dönem Millet vekillerimize, tüm teşkilatımıza ve emeği geçen herkese, değerli Gümüşhane halkına, oyunu veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza  sonsuz şükranlarımı sunarım. Yeni görevlerinde Belediye Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimizle tüm muhtarlarımıza başarılar dilerken, eski Belediye başkanı Mustafa CANLI’ya emeklerinden ötürü teşekkür ederim.Bundan sonraki hayatında başarılar dilerim.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39