banner333

banner309

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz'den Açıklama

AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen’in Belediye Başkanı adayı olmasının ardından parti genel merkezi tarafından İl Başkanı olarak atanan Hakkı Gündüz, bu sıfatla yaptığı ilk açıklamasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Siyaset 24.01.2014, 11:13 24.01.2014, 11:14
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz'den Açıklama
banner400

 Gündüz, yaptığı açıklamada 15 Ocak 2014 tarihinde AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevine getirildiğini belirterek, kuruluşundan bugüne görev alan, kurucu il başkanı ve 22. dönem milletvekili Sabri Varan, daha sonra görev alan Şerif Bayraktar, Yusuf Özgün, Ercan Çimen ile vekaleten il başkanlığı görevini yürüten Metin Aslan ve Fatih Özer’e yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarını sundu.



İl başkanlığı görevini kendisine tevdi eden başta Genel Başkan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem’e, Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’e, partili dava arkadaşlarına, Gümüşhane’de ki tüm sivil toplum kuruluşlarına ve bütün Gümüşhaneli hemşehrilerine teşekkür etti.



AK Parti ailesi olarak 2014 yerel seçimlerinde tüm belediye başkanlıkları ve il meclis üyeliklerinin tümünü kazanarak Gümüşhane’yi merkezi idarede olduğu gibi mahalli idarede de tartışmasız iktidar yapmanın gayreti içerisinde olacaklarını belirten Gündüz, “Birlik ve beraberlik içerisinde bu seçimlerden zaferle çıkacağımızın müjdeli haberini şimdiden Gümüşhaneli hemşehrilerimize vererek 30 Mart 2014 yerel seçim gününü bayram günü olarak kutluyor, bu konuda herkesin sorumluluğunu hakkıyla yerine getireceğine inanıyorum.” dedi.



“Halka hizmet, hakka hizmettir” ilkesi doğrultusunda, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde tüm Gümüşhane halkını kucaklayıp, AK Belediyecilikle vatandaşları tanıştırmak istediklerini dile getiren Gündüz, “Şehrimizin hakettiği hizmetleri Ak Belediyecilikle hızlı bir şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Bu uzun ve meşakkatli yolda tüm dava arkadaşlarımla beraber koşmaya devam etmekten şeref duyarım. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.



Gündüz ayrıca dün internete düşen yeni yönetim kurulu listesini de resmi olarak açıkladı. 



İl Asıl Yönetim Kurulu Listesi: İl Başkanı: Hakkı Gündüz, Yönetim Kurulu Üyeleri: Adem Ay, Alper Celil Varan, Ali Olgun, Ali Tunç, Aysun Dalgıç, Bayram Karabulut, Cihan Özyurt,  Eser Köprülü, Esra Karahanoğlu, Fikret Orak, Filiz Şişman, Halit Zengin, Hamit Kocagöz, İdris Çimen, İdris Kaya, İhsan Uçan, Kayahan Büyükbayraktar, Musa Ateş, Muammer Şeker, Necip Alkan, Niyazi Çakıcı, Nuray Meydan, Özden Akyıldız, Sebahattin Uçar, Şükrü Bektaş, Tolga Arıtan, Ü.Gülsüm Bozkır, Vedat Zent, Zekai Taşkın.



Hakkı Gündüz Kimdir?



1 Kasım 1963 yılında Gümüşhane’nin Sarıçiçek köyünde dünyaya geldim. İlkokulu sarıçiçek köyünde, Orta ve lise öğrenimini Gümüşhane İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Yükseköğrenimini de Atatürk üniversitesine bağlı Erzincan Eğitim Fakültesini bitirdikten sonra ayrıca Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldum. Evli ve üç çocuk babasıyım.



80’li yıllarda Gümüşhane'de ticari hayatıma başladım. Halen Gümüş tavukçuluk ve yumurtacılık üretim şirketinin yönetim kurulu başkanlığını yürütmekteyim.



İmam Hatip yılarımızda M.T.T.B.(Milli Türk Talebe Birliği) ile başlayan siyasi hayatım Refah ve Fazilet partisinin çeşitli kademelerinde görev alarak devam etti.  



14 Ağustos 2001 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin kurulması ile birlikte siyasi hayatıma Ak Parti kurucu üyesi ve yönetim kurulu üyesi olarak bugüne kadar şahsıma verilen görevleri yerine getirdim.




Yorumlar (1)
Eyüp Günduz 10 yıl önce
Selam ve sevgılerımı ileterek il başkanlığının sana ailene güzel gumushanemize ve bütün müslümanlara hayırlar getırmesıni rabbimden niyaz ederim.Allah(cc)yar ve yardımcımız olsun.yolun açık olsun selam ve dua ile.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34