banner333

banner309

26.01.2015, 23:56

SİSTEM VE BÖLÜNME !

 SİSTEM   VE  BÖLÜNME    !
Herkesi Güneydoğudaki HDP li  belediyeleri gidip görmeye davet ediyoruz. Özellikle bu daveti  her şey yolunda deyip hükümetin her yaptığını  olduğu gibi kabul edip,öpüp başına koyanlara     yapıyoruz.HDP'li belediyelerin olduğu yerlerde ,şimdiden ikili bir yapı kurulmuş vaziyette... Bütün resmi dairelerde çift tabela var. Biri Türkçe, diğeri Kürtçe. Bu ikili yapı tabelalardan ibaret değil. Yani KCK denilen yapı PARALEL YAPININ TA KENDİSİ... TC'nin bir valisi varsa onların da var. Bu yapı validen başlıyor, Kaymakam vs diye pramit gibi  aşağı doğru devam ediyor. Vergilendirme, yargılama vs tüm  ilişkiler ikili yapıya dönüşüyor. 


Pkk nın hakimiyetindeki  yerlerde  bütün tabelalar değişmiş. Yani bakkaldan tutun bayiye kadar her şey Kürtçe.. Pek yakında bölgede Türkçe yasaklanacak  görüşündeyiz...Tüm bunlar yapılırken aşırı bir pkk baskısı yapılıyor.  Oysa  bin yıllık bir kardeşliğimiz var. Kız alıp vermişiz,her şeyden önemlisi Müslümanız. Ermeni,İsrail emelleri maalesef  Güneyimizde halkı bölümlemiş,bölmeye devam etmekte. Şimdilik yoklama dönemi. Bütün bunları o bölgeye gidip gelenlerden duyabilirsiniz. Hatta size çektikleri resimleri göstererek de ispatlıyorlar. İnanmayanlar gidip görebilirler.


Bütün bunlar  olurken  her nedense ilgililer seyrediyor.  Çözüm süreci bozulmasın  diyerek  tüm ihanet  gelişmelerini ,öcalan,bdp,yönetim ergi   anlaşmaları gereği   yönetim ergi  saklıyor. Ölümlerin olmasına rağmen  yapılan bölücülük ihaneti  görmemezlikten  geliniyor .Zaten yandaş tv ler  doğru haberin tam tersini veriyor.Muhalefet de bunu bir devlet politikası olarak kabul edip ,bu işin nereye varacağını izleyerek  bakıyor.Eleştiriler  yapılıyor ,ancak su başları tutulmuş , hızlı bir biçimde  sürecin alt yapısı hazırlanıyor.Sistemin intikamı  hızını hiç kesmiyor.


Üniversitelerde ki  Sosyalist grupların   büyük bir kesimi,sol fraksiyon gençlik dernekleri  DHKP-C,TGB vb  gibi Sosyalistler, sosyalist-kominist pkk ya desdek  vererek,  tamamen pkk lılarla  eylemlerde birlik olup, Milliyetçilere  saldırıyorlar. Bu vatanın birliğine katkı koymak isteyen  sol görüşlü,CHP li,Ulusalcı  dostlarımızın  bu  gelişmelere  bakıp ,izleyip üniversiteye giden çocuklarını  uyarmalarında fayda mülahaza ediyor ,önlem almalarını diliyoruz.Güneydoğudaki Üniversitelerde  alan tamamen pkk nın elinde. Sol fraksiyonların  büyük bölümü  , pkk için çalışıyor.  Bu durumu  büyük şehirlerde yaşanan sokak eylemlerinde de açıkça görüyoruz...  Yönetim ergi ilgilileri   çözüm süreci  bozulmasın diye  bir çok yıkıcı faaliyeti görmemezlikten geliyorlar. Cizre' de  peşpeşe 7  kişinin öldürülmesini nasıl açıklamak lazım? Cizre gibi bir çok il ve ilçe ,beldelerde  de artık pkk tamamen hakimiyetini sağlamış vaziyette. Bazı ilçelerde pkk milisleri artık  silahlı bir biçimde resmi geçit yürüyüşleri yapmaktadır. Bu görüntüleri Tv lerden ve  internet  sitelerinden  gün be gün izlemekteyiz. Neden hesap sorulmuyor  ,anlayamıyoruz? Devletten yana  olduğu tesbit edilen herkesin hayati tehlikesi hat safhadadır.Bu hususta  yetkililer ne yapıyor,bir tedbir  ortada yok, anlamakta  zorlanmaktayız  ! Sistem intikamına her daim devam ediyor.  


Bu ortamda  malı götürenler  dururken, ülkenin bu  acı gerçeklerine  ,sokakların işgaline ,şehirlerin pkk ya teslim edilmesine  karşılık olarak,Ülkücüler nerede demek  çok yanlış olur, Ülkücülere haksızlık etmiş oluruz. Bu filmi  12  Eylül öncesi görüp izlemiştik. Kominist ihtilale  hazırlananlar ,bugünün pkk lıları ile  aynı safta olanlarla  ,vatan sevdalıları   sistem tarafından bir tutulmuşlardır.İşkencelerden  geçerek ,idam edilmişlerdir.Gözüken odur ki  son sözü söyleme  zamanı geldiğinde, bu sisteme  ve  ülkemizi bölmek isteyenlere , Türk Milleti ve Milli Hareketçiler  son sözlerini anlaşılır biçimde  söyleyeceklerdir.
Saygılarımla...
Cevat  Nas
Yorumlar (1)
Nezahat gökçek 9 yıl önce
Hocam hayırlı akşamlar.
yine bir gerçeklerle karşı karşıyayız.
bu insanlar devletmi ki bunlar dert anlatılsın.
Türkiye kıdım kıdım bölünüyor.siirinizde de haykırıyorsunuz. Bu ülkeyi yine olan bizim çınarlarımıza cengizlerimize olacak.ÜLKÜCÜLER KURBANMI? neden ölüyorlar? Bu vatanda bir tek ülkücülermi yaşıyor.
Chp de içine girmiş bu tür örgütlerin !
Hiç ağzını teröre pkk açan varmı ?
Bir Lider Bahçeli konuşuyor.
Bir de siz yazar hocalarımız yazıyor çırbınıyor.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09