banner333

banner309

14.10.2012, 09:27

Şiran‘da Sonbahar

Havalar soğudu, kış yaklaşıyor. Sanırsınız ki Şiran'da yaz hiç bitmiyor. Haziran ayı ile başlayan memleket hasreti, sıla yolculuğu hız kesmeden devam ediyor. İstanbul’dan, Ankara’dan, Antalya’dan, Bursa’dan velhasıl kelam ülkemin dört bir yanındaki hemşehrilerimiz akın akın sılasına “Şiran”ına koşuyor.
Sonbahar güneşi bütün ihtişamı ile tepelere vurunca rengarenk oluyor Şiran. Ciddi bir alt yapı çalışması ile dahada güzelleşiyor memleketim. Adeta bir şantiyeye dönüşmüş Şiran. Başta Belediye Başkanımız Yavuz Altıparmak olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etmek düşer bize.
Hele terminaldeki canlılık, hareketlilik bir başka güzel. Artık şirandan ülkemizin her yerine ulaşmak mümkün. Özellikle Özlem seyahat nerede bir hemşehrimiz varsa oraya sefer düzenleyerek kaliteli hizmeti ile hemşehrilerimizin sıla hasretinin  yolculuğuna renk katıyor. Bu özverili, insan odaklı hizmetinden dolayı başta Alparslan Ekiz ve bütün personele teşekkür ediyorum. Şiran güzelleşiyor gelişiyor.
Görünen o ki güzel yurdum Şiran’da her yeni sene bizi güzel sürprizler bekliyor olacak.
Yorumlar (7)
ALPARSLAN EKİZ 12 yıl önce
Sayın doktorumuza şiranımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekür ederiz... Özlem Seyahat adına
ali demir 12 yıl önce
doktor bey herhalde altyapıyı belediye yapıyor sanıyor.belediye sadece şiranlıları şirandan bıktırmak için uğraşıyor.doktor gelsin şiranda müteahitlik yapacağım desin başkana bakalım o zaman böyle güzel yağlama yapabilecekmi?????
Şiranlı 12 yıl önce
sayın Dr Fikret Aydın beye Şirana duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Yorum yapan ali demire sormak lazım Belediyenin yaptığı altyapı yatırımlarını anlamaktan aciz ve CAHİL sen senin gibilere halk gerekli cevabı sandıklarda veriyor.
Hüsamettin Şahin 12 yıl önce
ali demirin memleketten haberi yok zannedersem okur yazarda değil yatırımı ne olduğunu kavrayamamış belliki kendisi belli partinin sözcüsü gibi hareket edyor yapılanları inkar etmekle güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyoır yavuz başkanımı döneminde kazma vurulmamış semt ve mahalle kalmamıştır\nşirana çok uzakta olan bu kafalar yıllarca şiranı türkiye nin en geri ilçesi olarak bırakmışlardı bugün şiran çevrede en hızlı gelişen merkez ilçe konumuna gelmiştir. tavsiyemiz yapılanlara at gözlüğü ile bakmamaktır.
gerçekçi olalım 12 yıl önce
sayın dr aklı sıra şiranda mhp den öc almaya çalışmış . mhpde vekillik sıralamasına giremediği için bilinçsizce sözler sarfetmiş aklı sırada buradan hem köylülerinin firma reklamcılığını yapmış hemde belediye başkanının reklamcılığını yapmaya çalışmış ... ama şunu gerçekten şiranda yaşayan şiranı iyi bilen kişiler iyi bilirki bu alt yapı projeleri 2008 de projelendirilmiş temeleri atılmış sadece ödeneği 201o yılı içerisinde çıkmıştır buda demek olurki şu an ki belediye başkanının hiç bir emeği yoktur . asıl emeği geçen insanlara buradan şiranı iyi bilen kişiler olarak teşekkürü borç bilir sonsuz teşekkürler sunarız
Cem EKİZ 11 yıl önce
Sayın Fikret Aydın'ın kaleme aldığı bu yazı siyasi bir hesaplaşmanın ürünü değil, memleketine karşı olan hassasiyetini belirtmek içindir. İntikam böylemi alınır şeklinde yorumun sahibi eleştirmekten çok karalamaya yönelik bir tavır sergilemiştir. Ayrıca Fikret Aydın bizim köylümüz değildir. Sadece yöremizdeki haklı ve gururlu hizmetimizi duyarlı bir vatandaş olarak dile getirmiştir. Kendisine teşekkürü bir borç biliriz. Bizim reklama ihtiyacımız yok. Sayın doktorumuzun bunu bir reklam unsuru olarak kullandığınıda zannetmiyorum. Bunu sadece sizin üstün körü bakışınız ve art niyetinizin nişanesi olarak görüyorum. Siyaset kazananların ve kaybedenlerin oyunudur. Firmamızın siyasi bir unsur olarak lanse edilmesi ve bunun üzerinden kendinize siyasi bir malzeme devşireceğinizi düşünüyorsanız peşin söyliyeyim yanılıyorsunuz. Olay ve durumlara bakışınızın ideolojik olduğunu belirterek itibara layık olmadığınızı düşünüyorum.
Torullu 10 yıl önce
sayın doktor bey: yazınızda vurguladığınız insan odaklı” ilkesi güzel. size gelen hastalarınıza da
güler yüzlü ve tatlı dilli olmanızı, muayenenizi size gelen hastayı hiç değilse psikolojik olarak rahatlatacak usulde muayene etmenizi, tedavi şeklini daha tatlı dille izah etmenizi temenni ederim. size iki kere muayeneye geldim, hayal kırıklığına uğradım. hani hastanelerde "hastaya güleryüz, hekime saygı” ilkesi varya. saygılar sunarım
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44