banner333

banner309

Yavuz Altıparmak, Şiranlı Dernek Başkanları İle Buluştu

  Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İstanbul’da bulunan Şiranlı il,ilçe ve köy dernek başkanları ile Ataşehir Vois otelde bir araya geldi.

Şiran 06.12.2016, 14:19 06.12.2016, 14:19
Yavuz Altıparmak, Şiranlı Dernek Başkanları İle Buluştu
banner400

Şiranlı dernek başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda açılış konuşmasını yapan Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak;” Öncelikle davetimize icabet eden tüm dernek başkanlarımıza misafirlerimize teşekkür ediyorum. 8 yıldır yürüttüğümüz belediye başkanlığı görevinde ilçemize bir çok çalışmalar yaptık. Alt yapı, sosyal alan, kentsel dönüşüm gibi alanda bir çok çalışmalar yaptık. İnşallah 2017’de Doğalgaz’da gelecek. Mayıs ayı içersinde yeni belediye binamızı açacağız. Vekillerimize teşekkür ediyoruz özellikle gölet konusunda Şiranımız zengin oldu çok Şiran’ı köyleri ile bir bütün olarak değerlendiriyoruz. Uzak yakın demeden gücümüz yettiğince köylerimizin taleplerinide karşılamaya çalışıyoruz.Sizin memleketinize olan sevginiz sahip çıkmanız bizleri daha aşkla çalışmaya sevk ediyor.

Şiranımıza daha iyi hizmet edebilmek için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. İkametgâhınızı Yılbaşı döneminde Şiran’a almanızı bizlere destek olmanızı istiyoruz. Şimdiden verdiğiniz ve vereceğiniz destekler için teşekkür ederiz. Bu programı tertipleyen Koyunbaba köyü dernek başkanı Aytekin Güner’e ve siz değerli dernek başkan-yöneticilere çok teşekkür ediyorum.

Şiran Belediye başkanı programa katılan dernek başkanlarının sorularını cevapladıkdan sonra program sona erdi.

Programa ; Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak,  GÜÇ DEF Başkanı Yücel Nazlı, Çal köy dernek Başkanı Necla Gündoğan,Koyunbaba köyü Dernek Başkanı Aytekin Güner, BEYGÜDER Başkanı Turgay Yalçın, GİYAD Başkanı Serkan Kaya ve yönetici Bayram Küçük, Boğazyayla köyü Dernek Başkanı Seçim Kılıç, Seydibaba köyü Dernek Başkanı Ünal Yalçın, Paşapınarı köyü dernek yöneticileri Suat Işık, Turan Işık , Emekli Emniyet Müdürü Vedat Ali Yılmaz, Kavakpınarı Köyünden Erkan Demir, Muhammed Yılmaz, Susuz Köyü Dernek Başkanı Şahin Demir, Eldiğin Köyü Dernek Başkanı Tahsin Çelik, İnözü köyü Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz, Pelitli Köyü Dernek Başkanı Yusuf Koca, Balıkhisar köyü Dernek Başkanı Kemal Yılmaz, Çambaşı köyü Dernek Başkanı Erdal Altıntaş, Güreş köyü dernek Başkanı Binali Çubuğuzun ve yönetici Erdal Çiçek, Sinanlı köyü Dernek Başkanı Adıgüzel Aydöner, Telme köyü Dernek Başkanı Aytekin Toruk ve yönetici Salih Yazıcı, Konaklı Köyü’nden Nurullah Kara, Yedibölük köyü’nden Şahverdi Sarı, Nusret Demirci, Yolbilen köyü Dernek Başkanı Güngör Polat ve yönetici Mehmet Yıldız, Babacan köyü Dernek Başkanı Şeref Küçük, İncedere Köyü Dernek Başkanı Tacettin Türkmen, Ara köyü dernek Başkanı Fatih Balta, Başköy dernek Başkanı Necmettin Aydın ve yönetici Mehmet Aydın, Kırıntı Köyü dernek Başkanı Aarslan Aydoğan, Akyayla Köyü Dernek Başkanı Yaser Sarı, Ozanca köyü Dernek Başkanı Selahattin Uslu, Kaynakbaşı köyü Dernek Başkanı Birol Boz, Sadık Köyü dernek Başkanı Selim Demir ve yöneticiler Veysel Kır, Zekeriya Sevindik, Çevrepınar köyü dernek başkanı Nevzat Aydın, Arıtaş köyü’nden Hayati Gülap katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11