banner333

banner309

Yavuz Altıparmak, Derneklere Teşekkür Etti

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Şiranlı köy ve il dernek başkanları ile İstanbul'un Tuzla ilçesi Tepeören'de Tomara Restorant'da kahvaltıda bir araya geldi.

Şiran 29.01.2017, 01:38 29.01.2017, 11:53
Yavuz Altıparmak, Derneklere Teşekkür Etti
banner400

Yaklaşık 1.5 ay önce Şiranlı dernek başkanları ile Şiran'a ikamet almaya destek istemek için bir araya gelen Altıparmak, bu toplantıda dernek başkanlarına nüfus taşıma konusundaki desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Tuzla'da hemşerimiz Dursun Çelik'e ait Tomara Restorant'daki kahvaltıya dernek başkanları yoğun ilgi gösterdi.

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak;"Böyle bir günde İstanbul'un belli yerlerinden buraya kadar gelen siz kıymetli dernek başkanları ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Yaklaşık 1.5 ay evvel sizlerle bir araya gelip Şiran'ın daha fazla hizmet ve ödenek alması için ikametlerinizi Şiran'a almanızı istedik. Siz kıymetli başkanlarımız bu çağrımıza kulak vererek bize büyük destek oldunuz. İnşallah bu nüfus artışı ile uzman doktorumuz artacak, köylerimize hizmet için ödenek isteyeceğiz, Şiran'a sizlerle beraber hizmet edeceğiz. Gurbetten Şiran'a olan ilginiz bizleri hem duygulandırıyor hemde gayretlerimizi arttırıyor. İnşallah daha güzel Şiran'ı oluşturmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Ben tekrardan programa katılan hemşerilerimize, bu kahvaltıyı bize ısmarlayan Beyaz İnşaat hemşerimiz Özgür Beyaz'a, Tomara Restorant sahibi Dursun Çelik abimize teşekkür ederim" dedi.

BU PLATFORM RESMİLEŞMELİ

Şiranlı dernek başkanalarımızla bir araya geldikten sonra Şiran Dernekler Platformu adı altında kurulan sosyal grubun bugün bir güç olduğunu görüyoruz. İlimize ve ilçemize güç olma adına derneklerimizdeki bu enerji sinerjiye dönüşmelidir. Bu yapının resmî bir hal alması Şiran'a güç katacaktır. Siz kıymetli hemşerilerimiz bunu başaracaktır . Bir parantezde ŞEKAV'a açmak istiyorum. Yılardır öğrencilerimize burs veren bu vakfımızada destek olalım. O vakfın yükünü omuzlayan hemşerilerimizede ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Dernek başkanlarının söz alıp soru cevap, temenni şeklinde geçen programa Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kundak, GÜÇDEF Başkanı Yücel Nazlı, Çayırova Kızılay Şube Başkanı Halil Keskinoğlu,Emekli Emniyet Müdürü Vedat Ali Yılmaz, AVGÜYAD Başkanı Özcan Özbey, BEYGÜDER Başkanı Turgay Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, GİYAD Başkanı Serkan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Sadık köyü muhtarı Cevat Sevindik ,Çal Köyü Dernek Başkanı Necla Gündoğan, Koyunbaba Köyü Dernek Başkanı Aytekin Güner, Kaynakbaşı Köyü Dernek Başkanı Birol Boz,Örenkale Mahallesi Dernek Başkanı Yaşar Tuğ, Babacan Köyü Dernek Başkanı Şeref Küçük, Çevrepınar Köyü Dernek Başkanı Nevzat Aydın, Çanakçı Köyü Dernek Başkanı Mehmet Türkmen, Ara köyü Köyü Dernek Başkanı Fatih Balta, Sadık Köyü Dernek Başkanı Selim Demir, Erenkaya mahallesi Dernek Başkanı Ersin Uzun, Çambaşı Köyü Dernek Başkanı Erdal Altıntaş, Ozanca Köyü Dernek Başkanı Selahattin Uslu, Balıkhisar köyü onursal başkanı Hasan Karakuş, Beydere Köyü Dernek Başkanı Zeki Kaya, Sinanlı Köyü Dernek Başkanı Adıgüzel Aydöner, Güreş Köyü Dernek Başkanı Binali Çubuğuuzun, İnözü Köyü Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz, Eldiğin KöyüKöyü Dernek Başkanı Tahsin Çelik, Telme Köyü Dernek Başkanı Aytekin Toruk ve yönetim kurulu üyeleri, Dilekyolu Köyü Dernek Başkanı İsmail Çelik, Pelitli Köyü Dernek Başkanı Yusuf Koca, Başköy derneği 2.başkanı Rıza Aydın, ŞEKAV adına Alıç köyü Ali Bal ve Sadi Yazıcı, Günyüzü köyünden Fatih Beyaz, Arıtaş köyünden Hayati Gülap, Harun Gülap, Yeşilbük beldesi derneği yönetim kurulu üyesi Cemil Sarı, Akyayla köyü derneği yöneticisi Yaşar Ağca ve hemşerilerimiz katldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45