banner333

banner309

Şiran’da gönüllü askerlik başvurusu

Şiran İmam Hatip Derneği Üyeleri, bir grup vatansever ve okul müdürlerinin, TSK'nin Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla askerlik şubesine başvurdu.

Şiran 13.02.2018, 17:15
Şiran’da gönüllü askerlik başvurusu
banner400

Şiran meydanında bir araya gelen dernek üyeleri ve vatandaşlar, daha sonra askerlik şubesine kadar yürüdü. Dernek başkanı Vedat Kılıç, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin asla bölünemeyeceğini söyledi. Vatan topraklarının bölünmezliğini göstermek amacıyla gönüllü askerlik için başvuracaklarını belirten Kılıç, " Ülkemiz son yıllarda çok zor ve sıkıntılı süreçten geçmektedir. Ülkemizin bütünlüğüne ve huzuruna göz diken haçlı zihniyeti sahip devletler PYD-PKK-DEAŞ adı altında kalleşçe ve hunharca ordumuza saldırmaktadır. Ancak bilmeliler ki bizler dini, vatanı ve bayrağı uğruna binlerce şehit vermiş milletiz. Gene dün olduğu gibi bugünde canlarımızı feda etmeye hazırız. Bu kalleşlerin heveslerini boşa çıkaracağız.

Kahraman ordumuz Afrin’den inşallah en kısa zamanda zaferle ve mazlumların duası ile dönecektir. Bizler Şiran halkı olarak kalbimizdeki iman ve vatan sevgisi ile kahraman ordumuza her türlü yardım için hazırız. Dualarımız ve kalplerimiz kahraman ordumuz içindir. Bizler askerliğimizi yaptığımız halde vatan için tekrara asker olarak vatan ocağına gönüllü başvuru yapıyoruz. İhtiyaç görüldüğü her alanda hizmet etmeye hazırız.

Düşman şunu bilsin ki Türkler olarak bizler “ düşmanla kavgayı kına, savası ise düğün biliriz” ölürsek şehit kalırsak gaziyizdir. Bizler ordumuz için her zaman dua ediyoruz. Şehit olan kardeşlerimize de Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından vatandaşlar, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla gönüllü askerlik için yazdıkları dilekçeleri Şiran Askerlik Şubesine teslim etti. Devamında ise Şiran İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden Mehmet Gül’ün duası ile program sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39