banner333

banner309

Şiran’da Asfaltlama Çalışması Bitti

Şiran Belediyesi, inşaat sezonu boyunca 5 bin ton sıcak asfalt ve 30 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Şiran 11.08.2018, 09:00
Şiran’da Asfaltlama Çalışması Bitti
banner400

Şiran Belediyesi, inşaat sezonu boyunca 5 bin ton sıcak asfalt ve 30 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından şehir içerisinde bozulan cadde ve sokaklar başta olmak üzere tüm alanlarda sıcak asfalt ve kaldırım yapıldığını dile getirdi.

Altıparmak, elektriğin, suyun, telefon hatlarının ve son olarak da doğal gaz hattının yer altına alınması ile birlikte artık yer altına alacak herhangi bir materyal kalmadığını ayrıca parke yolların bozulmaya daha elverişli olduğundan dolayı asfalt yola geçtiklerini belirtti. İlçenin ana güzergâhlarının tamamen asfalt yapılacağının bilgisini veren Başkan Altıparmak bunun da büyük bölümünün bittiğini, kalan yerlerin de en kısa sürede tamamlanacağı bilgisini verdi.

Ayrıca Başkan Altıparmak, “İlçe kaymakamımız Ahmet Vezir Baycar ve Gümüşhane - Bayburt Doğalgaz Şirket Müdürü Rahime Meydan’ın katılımıyla birlikte, İlçemize verilen doğal gazın denemesi yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Dağıtıcı firma Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ilçemiz de bürosunu açtı ve başvurularını almaya başladı. ”dedi.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39