banner333

banner309

Şiran'a Hasan Fahri Polat Kent Parkı Yapılıyor

i Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, kendi gayretleriyle Şiran ilçesi Tekke Mahallesi Alucra Kavşağı mevkiine yapılan Kent Parkı ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Şiran 27.10.2014, 16:50 27.10.2014, 16:51
Şiran'a Hasan Fahri Polat Kent Parkı Yapılıyor
banner400
 Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, kendi gayretleriyle Şiran ilçesi Tekke Mahallesi Alucra Kavşağı mevkiine yapılan Kent Parkı ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı İl Bank A.Ş tarafından yüzde 95’i hibe olarak yapılan ve 5 bin metrekare alana yapılan Kent Parkının bünyesinde yeşil alan, fitnes merkezi, çocuk oyun alanları, halı saha, cafe ve restoranlar yer alıyor. 

Yaklaşık bir ay sonra hizmete açılması planlanan parka 1919 yılında Erzurum Kongresi’ne Şiran temsilcisi olarak katılan ve kongrenin açılış ve kapanış dualarını yapan Şiranlı Müftü Hasan Fahri Polat’ın adı verilecek. 

YÜZDE 95’İ HİBE

Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Üstün “Şiran ilimizin en güzel ilçelerinden biridir. İl Bank A.Ş tarafından yapılan, benim de özel olarak takip ettiğimiz Kent Park projemizi inşallah bir ay sonra hizmete açacağız. Şiranlıların ve Şiran’da ikamet eden, gerek üniversite öğrencilerinin gerekse memurların sosyal donatılarla dolu bu parkı kazandırmak mutluyuz. Tüm Türkiye genelinde İl Bank A.Ş’den en fazla yatırım alan iller arasında olmaktan mutlu oluyoruz. Bu parkında tamamına yakınını hibe olarak yaptırıyoruz. Yani Şiran’dan bir kuruş çıkmadan harikulade bir park yapılıyor. Tüm hemşerilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyor, İl Bank çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek parkın yapılan alanlarını kontrol etti. 

ALTIPARMAK: MİLLETVEKİLİMİZ FERAMUZ ÜSTÜN’E TEŞEKKÜR EDİYORUM

Konuyla ilgili açıklama yapan Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak,  “Şiran güzel bir parka kavuşuyor. İlçemiz her geçen gün daha güzel alanlara sahip oluyor. Bu gibi yatırımlarla Şiranlıların sosyal hayatlarını en iyi hale getirmeye çalışıyoruz.  Yapılan bu park her zaman olduğu gibi en başından beri Milletvekilimiz Feramuz Üstün’ün özel gayretiyle yapılıyor. Bu anlamda Milletvekilimiz Feramuz Üstün’e Şiranlılar adına teşekkür ediyorum.” dedi.


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39