banner333

banner309

Şiran Ülkü Ocağından Türkmenlere Yardım Kampanyası

Şiran’da Ülkü Ocakları tarafından Türkmenler için ayni yardım kampanyası başlatıldı.

Şiran 07.12.2016, 08:52 07.12.2016, 08:55
Şiran Ülkü Ocağından Türkmenlere Yardım Kampanyası
banner400

 Kampanya kapsamında bakliyat, konserve, un, yağ, salça, bebek manası, battaniye, yatak, kışlık ayakkabı ve bebek bezi gibi Türkmenlerin acil ihtiyaç duyduğu malzemeler, toplanarak yaşadıkları bölgelere gönderilecek.
Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Murat Taştan, vatandaşlardan destek isteyerek, şunları söyledi: " Bu ağır şartlar Nasırlaşmış Kalplere değmese de Türk Milliyetçiliğinin ve Ülkücü Davanın yüreğini yakmaktadır. Kayıtsız kalmayan hareketimiz İlçede Kampanyaya 4 elle sarılarak yardımlara vesile olmaya çalışıyor. Göçebe olarak çadırlarda yaşayan Atalarımızın sığınak yapma olanağı zaten yoktu, Yüzyıllar geçti yerleşik hayata geçmemize rağmen Türklerde sığınak yoktur. Çünkü Türk savaşmaktan korkmaz.

Kış mevsiminin başlaması ile beraber gerek Türkiye’ye göç etmiş, gerekse sınır bölgelerimizde hayatlarını idame ettirmeye çalışan soydaşlarımız için şartlar ağırlaşmaktadır. Ülkü Ocakları olarak soydaşlarımızın sıkıntılarını gidermek, dertlerini paylaşmak ve yanlarında olduğumuz bir kez daha göstermek adına yurt genelinde ayni yardım kampanyasına başlatmış bulunuyoruz.” dedi.

Türkmenlere Ayni Yardım Kampanyası 8 Aralık Perşembe gününe kadar devam edecektir. Yardıma katkıda bulunmak isteyenlerin Şiran Ülkü Ocaklarına gerekli yardımlarını getirebilirler yada Şiran Ülkü Ocakları Başkanı Murat Taştan ile irtibata geçebilirler.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39