banner333

banner309

Şiran Lisesinin 93 mezunları buluştu

Şiran Lisesi’nden mezun olduktan sonra iş hayatına atılan ve her biri yurt içi ve yurt dışına gitmek zorunda kalan 1993 yılı mezunları Şiran’da bir araya geldi.

Şiran 29.08.2018, 08:00
Şiran Lisesinin 93 mezunları buluştu
banner400

Şiran Lisesi’nden mezun olduktan sonra iş hayatına atılan ve her biri yurt içi ve yurt dışına gitmek zorunda kalan 1993 yılı mezunları Şiran’da bir araya geldi.

İngilizce Öğretmeni Esra Polat ve İş adamı Ömer Yeniçeri’nin tertiplemiş olduğu 1993 Şiran Lisesi mezunları ilk buluşması gerçekleşti. 25 yıl aradan sonra Şiran’da hasret gideren 1993 mezunları, yıllar önce eğitim-öğretim gördükleri Şiran Lisesini ziyaret ederek eski günleri yad ettiler.

Program koruluk barajı gezisi ile devam etti. Burada yapılan mesire alanın hakkında bilgi veren Şiran Özel İdare Müdürü Serdal Çetinkaya, “Şiran Lisesi ayni dönem mezunu arkadaşlarımızla buluşup, önce okuduğumuz liseyi ziyaret ettik. Devamında Koruluk Barajına, Şiran Kaymakamlığınca yaptığımız mesire alanını ziyaret ettik. Okul arkadaşlarıma Şiran Özel İdaresi tarafından yaptığımız ve yapacağımız işler hakkında bilgi verdik. ”dedi.

Devamında ise Yukarıkulaca alabalık tesislerinde yemek yendi. Bayrak Tepede çay muhabbeti ve horonlar oynandı. Buluşma günün sonunda Tomara Şelalesi gezisi ile sona buldu.

25 yılın hasretini dindirmeye çalıştıklarını belirten Şiran Lisesi 93 mezunları, “Büyük bir özlemle tekrar burada buluşmak istedik ve geldik. Çok güzel duygular yaşıyoruz. Şiran lisesinin bizde çok anıları var. Onları yad ediyoruz. Sevdiğimiz insanları ziyaret ediyoruz. Birbirimizi görmekten çok mutlu olduk.” dediler.

Düzenlenen etkinliğe Şiran Lisesi öğrencileri Ömer Yeniçeri, Özkan Mallı, Esra Polat, Filiz Taştan, Cumhur Özel, Atakan Yeniçeri, Vahit Yılmaz, Yavuz Demirci, Yemen Doğan, Osman Aygün, Cengiz Kömür, Çimen Akhanlı, Faruk Giriftin, Recai Yılmaz, Burhan Yılmaz, Gürbüz Köse, İsmail Çelik, İsmail Celepci, Necmettin Yıldız, Yener Mallı, Serdar Çtinkaya, Selahattin Şahin, Emrah Kelkitli, Hüseyin Karabıçak, Çağrı Tuğ, İlhan Doğan, Musa Karabıçak katıldı.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11