banner333

banner309

Şiran İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Şiran İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Şiran 22.03.2017, 13:14
Şiran İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı
banner400

Şiran. F.S.M. Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyonu toplantı salonunda “5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 40. Maddesi” gereğince, İlçe Kaymakamı Murat Özdemir başkanlığında, Belediye Başkanı, ilçe idare şube başkanları ve STK temsilcilerinin katılımı ile ilçemiz sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. İstişare edilmesi ve karşılıklı görüş alışverişinin yapılabilmesi için “İlçe İdare Şube Başkanları” toplantısı yapıldı.

İlçe İdare Şube Başkanları toplantısında 27 madde gündeme taşındı. Maddeler arasında; kılık kıyafet, mesai saatleri, disiplin, vatandaşlara öncelik, kurumlarda tertip ve düzen, resmi yazışmalarda uygulanacak esaslar, kurumlar arası iş birliği, çelenk sunma törenlerinde üst düzey temsilci bulunması, kamu mallarının dikkatli kullanılması, tek personel değil de kurum olarak sorumluluk, ilçemizde afet ve acil durum yardım planları, kurumları kendi aralarında hizmet içi eğitim yapmaları, resmi taşıtlı kurumları mevzuata uygun hareket etmeleri, ilçe meclisinin her ay toplanması, yapılacak toplantılarda davetlilerin önceden hazır olmaları ve 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan seçim konusu ele alındı.

Kaymakam Murat Özdemir, bu maddeler arasında Nisan ayında yapılacak olan referandumla ilgili önemli açılamalarda bulundu. Özdemir, seçim başlamasından bitimine kadar, seçimin düzen içinde yönetimi ve dürüstlüğü ilkesine uygun bir şekilde gerçekleşmesi için ilçemiz seçim kurulunun bu kapsamdaki çalışmalarına, her türlü işgücü araç ve malzeme desteğinin verilmesine önem gösterilmesini söyledi. Ayrıca ilçe seçim kurulunun personel ve yer tahsislerine ilişkin talepleri ivedilikle karşılayarak, ihtiyaç duyulacak her türlü taşıt, bilgisayar, yazıcı, jeneratör, araç - gereç ve personel desteği sağlanacağını dile getirdi.

Kaymakam Özdemir “İlçemizin sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdığımız toplantıya katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diyerek toplantıyı sonlandırdı.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46