banner333

banner309

Şiran Devlet Hastanesinde İlk Sezeryan Doğum Gerçekleştirildi

Şiran Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde ilk sezeryan doğumu gerçekleşti.

Şiran 16.05.2018, 08:00 12.06.2018, 09:08
Şiran Devlet Hastanesinde İlk  Sezeryan Doğum Gerçekleştirildi
banner400

Şiran Devlet Hastanesi bundan böyle Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniğinde Şiranlı vatandaşlara hizmet verecek. Salı günü Şiran Devlet Hastanesi’nde ilk sezeryan ile doğum yapıldı ve ilk erkek bebek dünya ya geldi. Kadın Doğum Uzm. Dr. Fatma Selcen Önder’in başarılı bir ameliyatı sonucunda doğum gerçekleşti.

Şiran Devlet Hastanesi yetkilileri ve Kadın doğum doktoru Fatma Selcen Önder’in göreve geldiği ilk günden itibaren kadın doğum servisini hizmete açtıklarını söyledi. Hastane Yetkililerinin yaptığı açıklamada, "Kısa sürede doğum servisimizi yeniden düzenleyerek, hizmet vermeye başladık. Hastalarımızın bize güvenmelerini istiyoruz. İlk sezeryan doğumumuzu gerçekleştirdik bunun mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Servisimiz en modern hastanelerdeki doğum servisleri standartlarındadır." dedi.

Hastanede ilk gerçekleşen sezeryan doğum için Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, hastaneye gelerek, doğum yapan hastayı ziyaret edip bebeğe çeyrek altın taktı ve başarılı doğumu gerçekleştiren ameliyat ekibine de teşekkür etti.

Şiran Devlet Hastanesi'nde doğum yapan Anne ise; "Şiran Devlet Hastanesinde doğum servisi olmadığı için aileler çevre illerde bulunan hastanelere gidiyordu. Bizde ilk başlarda başka hastanelerde doğum yapmayı planlıyorduk. Ancak Şiran Devlet Hastanesinde doğum yapıldığını duyunca buraya geldik ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirdim. Doktoruma ve hemşirelere çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11