banner333

banner309

Şiran'da Polis Haftası Kutlandı

Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü Şiran'da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Şiran 11.04.2018, 08:00
Şiran'da Polis Haftası Kutlandı
banner400


Polis Teşkilatının 173.Kuruluş yıldönümü münasebeti ile ilk olarak 6 Nisan Cuma günü Merkez Camiinde tüm şehitler için mevlid okutuldu. Mevlid programından sonra Şiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, İlçe Emniyet Müdür Vekili ve beraberindekiler Şehitliği ziyaret edip dua ettiler.
Polis Haftaetkinlikleri kapsamında 10 Nisan Salı günü Atatürk Anıtına çelenk sunma programı düzenlendi. Çelenk programınaŞiran Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Cumhuriyet Savcısı Metin Atçı, Şiran Adliyesi Hakimi Ahmet Çolak, İlçe Jandarma Komutanı Emre Çapan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yavuz Selimhan Çakır, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ,polis memurları ve aileleri katıldı.
Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Atatürk anıtına İlçe Emniyet Müdürlüğü çelengini İlçe Emniyet Müdür Vekili Yavuz Selimhan Çakır sundu, daha sonra İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yavuz Selimhan Çakır günün anlamını belirten konuşmasının ardından Atatürk anıtındaki çelenk töreni sona erdi. Törenden sonra İlçe Emniyet Müdür vekili Komiser Yardımcısı Yavuz Selimhan Çakır Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda tebrikleri kabul etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48