banner333

banner309

Şiran'da, Mustafa Canlı Sevgisi

Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, seçim gezileri için gittiği her yerde sevgiyle karşılanıyor. Yediden yetmişe her yaş gurubunun ilgisi Milletvekili Mustafa Canlı’yı da mutlu ediyor.

Şiran 02.10.2015, 01:45 02.10.2015, 01:34
Şiran'da, Mustafa Canlı Sevgisi
banner400

1 Ekim Perşembe gününü Şiran’a ayıran Canlı, Pazar esnafını ziyaretleri sırasında, alışveriş için pazarda bulunan vatandaşların milletvekiline olan ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Milletvekili Canlı, Pazaryeri gezisinden sonra Şiran merkezde bulunan iş yerlerini tek tek dolaşarak ziyaret etti. Tüm gününü Şiran ilçesine ayıran Milletvekili, daha sonra Şiran’da köy ziyaretlerinde bulundu.

Canlı; Seçim çalışmaları için gittiği tüm ilçe ve köylerde seçmenlerle bire bir ilgileniyor. Milletvekilinin vatandaşların yanına gelmesini beklemeden, İnşaatta çalışan işçinin, tarlada çalışan ninenin, okuldan dönen öğrencinin, yanlarına giderek hasbıhalde bulunması seçmen tarafından kabul görüyor.

Bu seçim çalışmalarında her yaş grubundan insanların ilgisi ve sevgisi gözlerden kaçmazken, milletvekili ile seçmen arasında ki bu samimi ilişki, seçim çalışmalarına katılan heyette ve basın mensuplarında da hoş bir seda bırakıyor.

Yoğun bir tempoyla Gümüşhane’yi karış karış dolaşan ve her gittiği yerde yoğun ilgiyle karşılaşan Canlı; “ halkımızın bana olan sevgisi ve desteği inanılmaz bir seviyede, bizlerde bu yoğun sevgiye layık olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle her zaman halkımızın yanında olmak için çabalıyoruz. İnanmadığımız hiçbir şeyi yapmıyoruz aslolan milletin içinde olmak, içinde olmazsanız onlar gibi düşünemez onları temsil edemezsiniz. Bu nedenle seçim sloganımız içinizden biri’dir. Sloganla kişiliğiniz, yaptıklarınız bütünleşmiyorsa halk size itibar etmez” dedi.

 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39