banner333

banner309

Şiran Belediye Hamamı Bölgede Yoğun İlgi Görüyor

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde hizmet veren Şiran Belediye Hamamı bölgede yoğun ilgi görüyor.

Şiran 09.07.2013, 17:09
Şiran Belediye Hamamı Bölgede Yoğun İlgi Görüyor
banner400
 Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde hizmet veren Şiran Belediye Hamamı bölgede yoğun ilgi görüyor.

Şiran Belediye Başkanlığı tarafından 2007 yılında ilçeye kazandırılan Belediye hamamı yakın ilçe ve illerden gelen ziyaretçilerin akınına uğruyor. Hamam en çok saunası ve yüzme havuzu ile dikkat çekerken, büyük küçük herkes burada eğlenip stres atarak rahatlıyor. Belediyenin yapmış olduğu sosyal tesiste hamam, sauna ve yüzme havuzunun yanında spor salonu, bekleme lobisi, çay ocağı, mini market, dinlenme ve bekleme salonları da bulunuyor.

İşletme yöneticisi Ramazan Tipiler, hamama en çok Gümüşhane, Bayburt ve Giresun illeri ve ilçelerinden gelindiğini, bazen ise kafile halinde gelindiğini belirterek vatandaşlar için en cazip noktanın 14 metre uzunluğundaki yüzme havuzu olduğunu söyledi. Gümüşhane’de havuz olmadığı için yaklaşık 90 kilometrelik yolu sırf yüzmek için gelen müşterilerinin olduğunu kaydeden Tipiler, “Ücretlerimiz de gayet ucuz. Müşterilerimize her zaman her konuda yardımcı oluyor ve her ihtiyaçlarına karşılık verebiliyoruz. Bu tesis herkesin gelip görmesi, stres atması ve rahatlaması gereken bir tesistir.” dedi.

Tipiler, Tekke Mahallesi 30 Ağustos Caddesinde bulunan hamamda Cumartesi günleri saat 09.00-17.00 arasında ise kadınlara hizmet verildiğini de sözlerine ekledi.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
yasın 11 yıl önce
boyle bır eseri ilçemize kazandıran sayın hüseyin koyunoglundan allah razı olsun şiran sizi unutmayacak eserlerinizle övünebilirsiniz biz övünüyoruz çünkü
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09