banner333

banner309

Şiran Babuş Göleti İhalesi 12 Ocak'ta

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Şiran Babuş Göleti yapım işi ihalesinin 12 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Şiran 11.01.2018, 22:20
Şiran Babuş Göleti İhalesi 12 Ocak'ta
banner400

Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Şiran Babuş Göleti yapım işi ihalesinin 12 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.

Kuru tarım arazilerini sulama suyu ile daha verimli hale getirebilmek için tarımsal sulama alanında 2002 yılından günümüze kadar önemli adımlar atıldığını belirten Akgül, yeni yatırımları ülkemize ve şehrimize kazandırmaya devam ettiklerini belirtti.

Milletvekili Akgül Şiran Babuş Göleti ihalesinin 12 Ocak 2018 Cuma Günü gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

Proje detaylarını da paylaşan Hacı Osman Akgül: “Temelden yüksekliği 34,6 metre olacak göletimizin toplamda 1.710 dekar tarım arazisinin sulama suyu ihtiyacını karşılaması planlanmaktadır: Böylece yıllık ortalama 1.100.000,00 TL’lik gelir artışı sağlanacaktır. Babuş Göletimizin faaliyete geçmesi ile tarım arazileri su ile buluşacak, çiftçilerimizin daha verimli ve daha çok gelir getirecek ürün yetiştirmeleri sağlanacaktır. Gölet inşaatımıza bu yıl içerisinde başlanması ve 2019 yılı içerisinde hizmete alınması hedeflenmektedir.

Projemize desteklerinden dolayı başta Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere; DSİ Genel Müdürü Sayın Murat Acu, DSİ 22. Bölge Müdürü Sayın Oğuz Kasap ve DSİ çalışanlarına hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunar, çalışmalarında başarılar dilerim.” dedi.

Yorumlar (5)
Haci osman Öğütçü 4 yıl önce
Köyümüze ğölet yapilacakti yapilmadi 2019 bitecekti başlanmadi bisim köyün proşesi varken şiran aritaş köyü ve çakirkaya köyü yapikde onlarin proşesi sonradançikti bizim köyünkü neden yapilmadi köyümüz kirsal kesim ğereyinin yapilmasini sayğilarimla yetkililere arz ederim.
Haci Osman Ögütcü 13 ay önce
Şiran babuş köyüne ğölet inşati yapilaçakti ihalesi 2019 çikmişti yapilmadi köyümüze yaz aylarinda şu sorun oluyor üstünde mahalleye şu çıkmıyor dereden şu bağlamişlar çorak kokuyor suyu incelenmesi köyümüz kiralama kesim bazen hayvanlara şu bulunmuyor bu olayin ğerekenin yapilmasini sayğilarimla arz ederm benim annem 1936 doğümlu köyde şu olmadiği zaman aşaği Marlene Şahin özel suyu kullanıyor yetkililerin ğereğinin yapilmasini arz ederim
Haci Osman Öğütçü. 8 ay önce
Köyümüze ğölet yapilaçakti 2019 biteçekti malesef yapilmadi köyümüz kirsal kesim içme suyu problemli dereden su kattilar çorah kokuyor suyun incelenmesi dereden ğelen suyun iptal edilmesi dağda hayvanlarin içeceği su yok ğerekenin yapilmasini sayğilarimla arz ederm.
Haci Osman Öğütçü. 4 gün önce
Köyümüze ğölet yapilacakti 2019 biteçekti malesef yapilmadi ğümüşhane milletvekillerine ve valisine şiran kaymakamina bildiriyorum köyün suyu içilmiyor corah kokuyor köyümüz kirsal kesim yetkililerden arz ederim
Haci Osman Ögütcü. 4 gün önce
Köyümüzde evlere büyük su depolari yapmışlar yukari mahleye su çikmiyor evlerinin önüne bahce yapmışlar ğerekenin yapilmasini sayğilarimla arz ederim.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38