banner333

banner309

Seher-Gülbey İmamoğlu Kütüphanesi Açıldı

Gümüşhane Şiran İncedere köylü hemşerimiz Yusuf İmamoğlu’nun katkıları İle Şiran Atatürk İlk ve Ortaokulunda yeni kurulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Şiran 30.05.2018, 18:27 12.06.2018, 09:06
Seher-Gülbey İmamoğlu Kütüphanesi Açıldı
banner400

Kütüphanenin açılış törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü  Bayram Kundak, ilçenin kurum amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, hayırsever iş adamı Sayın Yusuf İmamoğlu’nun ailesi ile okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı.

Açılışı gerçekleştirilen kütüphaneyle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Sefa Türkmen; “okulumuzun eksiği olan kütüphanemiz okul yöneticileri ve hayırsever iş adamı Yusuf İmamoğlu’nun katkılarıyla tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. Buradaki amacımız, keyifli bir kitap okuma alanı oluşturmak, ferah ve iç açıcı bir atmosferde zamanımızı güzel değerlendirmek idi. Bu anlamda kütüphanemizi sahiplenen hemşerimiz, kardeşimiz Sayın Yusuf İmamoğlu’na ve katkılarından dolayı İlçe Belediye Başkanımız Sayın Yavuz Altıparmak’a şahsım ve okulum adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz”Dedi.

Kütüphane’nin kurulmasında desteklerini esirgemeyen Yusuf İmamoğlu ise;” ilçemizin ve kendimizin gelişiminin en önemli yolu okumaktan ve öğrenmekten geçiyor. Gençlerimize kitap okumanın önemini anlatmamız ve bu alışkanlığı onlara aşılamamız gerekmektedir. Amacımız; bizden sonraki neslin daha nitelikli bireyler olarak yetişmeleridir. 2017 yılında Şiran İmam Hatip Ortaokulu’nun kütüphane açılışında vermiş olduğumuz sözümüzü de elhamdülillah bu eser ile nihayete erdirmiş bulunuyoruz. Bu vesile ile şahsıma ve aileme bu imkânı sağlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ve Okul Müdürlerimize teşekkür ediyorum”Dedi. 

Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kundak,törende yaptığı konuşmada kütüphanenin ilçenin eğitim ve öğretim hayatına hayırlı olmasını temenni etti.Böylesine özel ve güzel çalışmalar gelecek nesillerimize de örnek teşkil etmektedir.  Kütüphaneler çocuklarımızın geleceğe güvenle bakmasını, eğitim ve öğretim hayatlarında daha başarılı olmasını ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktadır. Bizler de ihtiyaç duyulan bu güzel eserin açılışını okulumuzda yapmış olduğumuz iftar sonrası, hep birlikte gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kundak ve davetliler tarafından kesildi. 

Açılış sonrası gerçekleştirilen dua ve kütüphane gezisinden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kundak ve Okul Müdürü Sefa Türkmen, kütüphaneye olan desteklerinden dolayı Yusuf İmamoğlu’na plaket takdimi gerçekleştirdiler.

Açılışı gerçekleştirilen okul kütüphanesinin ismi ise hayırsever iş adamı Yusuf İmamoğlu’nun anne ve babasının isimleri verilerek  “Seher – Gülbey İmamoğlu Kütüphanesi” kimliği ile öğrencilerin hizmetine sunulmuş oldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46