banner333

banner309

Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen'e Veda Yemeği!

Milli Eğitim Müdürü Ekmen’e Veda Yemeği Düzenlendi.Güce İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen’e veda yemeği düzenlendi.

Şiran 25.12.2016, 11:20 26.12.2016, 09:55
Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen'e Veda Yemeği!
banner400

Milli Eğitim Müdürü Ekmen’e Veda Yemeği Düzenlendi.Güce İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen’e veda yemeği düzenlendi.

Ankara Büyükşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Eğitim Uzmanı olarak tayini çıkan Güce İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen’in onuruna veda yemeği verildi.

Yemekte Konuşan Güce İlçe Kaymakamı Mustafa Köleoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen’e, Güce ’deki hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi ve yeni görevinde başarılar diledi.

Çalışkan ve eğitime gönül veren bir mesai arkadaşının tayininin başka yere çıkması kendisini üzdüğünü, ancak gittiği yerin her yönüyle çok güzel olduğu için sevindiğini belirten Kaymakam Köleoğlu, “Her ayrılık yeni bir başlangıca vesile olur. Bu durum kamu görevlisi olmanın bir gereğidir. Bu ayrılıklar olmasa yeni başlangıçlar dostluklar oluşmaz. Bu bizim için bir farklılık ve zenginliktir 4 yıldır Güce’de görev yapan, genç, dinamik ve başarılı olan Altan Ekmen’in yeni görev yerinde daha nice başarılara imza atacağına inanıyorum. Onunla çalışmak, bizleri memnun etti. Eğitim açısından ilçemizin eğitim altyapısının güçlendirilmesi, yatırım ve eğitim hizmetlerinin planlanması, uygulanması açısından müdürümüzle güzel çalışmalarımız oldu. Bu hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Güzel uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Hizmetlerinden dolayı tayini çıkan milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyorum. Yolları ve bahtları açık olsun, yeni görevlerinde başarılar diliyorum “dedi.

Yemeği düzenleyenlere ve katılanlara teşekkür eden Güce İlçe Milli Eğitim Müdürü Altan Ekmen, “Burada çok güzel günler geçirdik, çok güzel dostluklar kazandık. Sizlerle yaklaşık 4 yıl beraber oldum. Hizmetlerimiz yürütürken tüm kurumlardan destek aldık, onlarla birlikte bu hizmeti yürüttük. Yapamadıklarımız ya da eksiklerimiz varsa o da benimdir. Bugüne kadar istemeyerek birilerini kırdıysam kusuruma bakmasınlar. Benim hiç kimseye bir gönül kırgınlığım yok. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerden de helallik istiyorum” şeklinde konuştu.

Tirebolu’da özel bir restoranda verilen yemeğe Kaymakam Mustafa Köleoğlu, Garnizon Komutanı Ergün Karadere, Belediye Başkan V.Yavuz Kılıç, İlçe Emniyet Amiri Muhammet Demiray, İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, okul müdürleri, kurum amirleri, eğitimciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34