banner333

banner309

Işık'ın Bakan Oluşu, Baba Ocağı Şiran'da Sevinçle Karşılandı

Geçtiğimiz hafta yenilenen kabinede Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanı olan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın yeni görevi memleketi Şiran’da sevinçle karşılandı.

Şiran 01.01.2014, 23:42 01.01.2014, 23:43
Işık'ın Bakan Oluşu, Baba Ocağı Şiran'da Sevinçle Karşılandı
banner400

Yenilenen kabinede Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’den görevi devralan Fikri Işık’ın kabinedeki görevi  memleketi Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde sevinçle karşılandı. Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak ve Ak Parti Şiran ilçe teşkilatı ilçeye pankart asarak yeni bakana hayırlı olsun mesajı yolladılar.

Ak Parti Şiran ilçe başkanı Bekir Kara;” Sayın Başbakanımızın yenilenen kabinede hemşerimiz Fikri Işık’a Sanayi Bakanlığı görevini tevdi etmesi bizleri fazlası ile mutlu etmiştir. Vekillik döneminde memlketi ile fazlası ile ilgilenen sayın bakanımız yeni görevi ndede memleketine Işık saçacaktır. Bakanımızın Şiranlı olması bizler için gurur olmuştur. Sayın bakanımızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz” dedi.


Yorumlar (7)
yalçın aydın 10 yıl önce
allah utandırmasın inşallah hemşerimizi saygılarımla şiranlı yalçın aydın
bekir 10 yıl önce
hemen kapısında yat.belki bir banka daha kiralarsın
ahmet 10 yıl önce
allah aşkına şu bekir kara vekillik sırasında memeleketimizle çok ilgilendi demiş !!! ilgilendiği bir tane olayı açıklayabilirmi lütfen ?? milletin gözünün içine baka baka nasıl yalan söylüyor bu insan ayıptır yaa ayıpp
o 1 29 10 yıl önce
sayın bakanımızın atanması gururu verici tabi ama bu pankart çok beceriksizce bu ne yaaa sayın bakanımız görünce pek memnun kalacağını sanmam her şeyin bir usulü var bir çiçek gönderemez miydiniz?
ABİDİN KILIÇ 10 yıl önce
sayin fikri işikin memleketimize hayirli olmasini dilerim saygilar sunarim babacandan abidin kılıç
abidin kılıç 10 yıl önce
memleketimize hayırlı olsun herzaman yanındayız
abidin kılıç
gokhan sahın 10 yıl önce
Allah yardımcısı olsun
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46