banner333

banner309

Hüseyin Kaya, Startı Verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şiran Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kaya, seçim çalışmaları İçin kurban keserek basın açıklaması ile startı verdi.

Şiran 11.12.2018, 00:12
Hüseyin Kaya, Startı Verdi
banner400

Kocaeli’nin Gebze Belediyesinde Koordinatörlük ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde İtfaiye Daire Başkanlığından emekli olan Hüseyin Kaya, Şiran Belediye Başkanlığı’na Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olduğunu basın açıklaması ile duyurdu.
Cumhuriyet Halk Partisi Şiran İlçe Binası’nda İl Başkanı, İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Kaya, İlk olarak Şiran Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binası önünde partililer eşliğinde dualar okuyarak kurban kestirdi. Devamında ise Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasının önünden partililerle yürüyerek, Şiran Atatürk meydanına gelen Hüseyin Kaya, 2019 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçim için Şiran Belediye Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Öncelikle Şiran’ın Eldiğin köyünde doğup büyüdüğünü ifade eden Kaya, basın açıklamasında; "Kurtuluş Savaşı Gazisi Şiran Babacan Köyünden İbrahim Çavuşun ve Çanakkale savaşında savaşmış ve şehit düşmüş Eldiğin’li Ali oğlu Hüseyin’in torunuyum. Kocaeli Gebze Belediyesinde Koordinatörlük ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde İtfaiye Daire Başkanlığı yaptım. Yani belediyeciliği iyi bilen birisiyim. Siyasetin hem sokağında çalıştım hem de siyasi bir partinin nasıl yönetileceğini tecrübe sahibi olarak biliyorum. Bir belediyenin nasıl hizmetler yapacağını ve nasıl denetileceğini çok iyi bilirim. “dedi.

Kaya, “Şiran’a benim belediye başkanı olmam aslında Şiran’ın kazanması anlamına geliyor. Çünkü bizim Şiran ile ilgili bir hayalimiz var. Daha yaşanabilir, daha sosyal kent olması kültürü, sanatı, eğitimi, sağlığı, ulaşımı, yeşil alanlarıyla Gümüşhane’ye örnek olması için öncelikle belediye başkan aday adayı oldum.

Parti yöneticilerimiz ve genel başkanımızın taktiri ile belediye başkan adı gösterilip sonrasında siz değerli Şiranlıların oyları ile belediye başkanı olmak için mücadele edeceğim. İnşallah daha güzel, daha bilinen, daha yaşanılabilir bir Şiran için çalışacağım. Yetki verilirse güzel günler Şiran’ı bekliyor. Seçimi kazanacağıma inanıyorum. Şiran belediyesinin insan odaklı kültürel, sosyal alanda başaracağı işler ülkemizin de çehresine katkı sağlayacak ve örnek teşkil edecek. Şiranlı biri olmanın bana yüklediği sorumluluk gereği Şiran ilçesini Türkiye’nin örnek beldesi yapmak için aday oldum. Katılımcı belediyecilik anlayışı ile toplumun tüm kesimlerinin yönetimde söz sahibi olmasını sağlayacağız. Başkanlık makamının kapısını kaldıracağım. Her daim halk ile iç içe olan, halkın fikirlerine değer verip saygı duyan bir başkan olacağıma söz veriyorum.

Belediye hizmetlerini bu temellere oturtacağımız için toplumun tüm kesimleri yönetimde kendilerini bulacaklar. İyi bir şehir planlaması ile hem alt yapı eksiklerini tamamlayacak, hem de ilçemize mimari olarak düzenli ve modern bir görünüm kazandıracağız. Son olarak diyorum ki “Söz konusu Şiran’sa gerisi teferruattır.” Diyerek sözlerimi noktalıyorum. " diye konuştu.

Hüseyin Kaya Kimdir? 

1966 Şiran Eldiğin Köyünde doğdum. Kurtuluş savaşı gazisi Şiran Babacan köyünden İbrahim Çavuş’un ve Çanakkale savaşında savaşmış Eldiğinli Ali Oğlu Hüseyin’in torunuyum. Elektrik teknikeri olup, Gebze Belediyesi Otobüs koordinatörlüğü ve Kocaeli Büyükşehir’de İtfaiye daire başkanlığında çalışıp emekli oldum. Şiran Eldiğin Köyü Derneği üyesi ve Şiran Dernekler Federasyonu (ŞiDEF) Genel Kurul delegesiyim. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Kaynak: Şiran Gündem Gazetesi
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46