banner333

banner309

Hasan Kulaksız: Örnek Köyümüzün Açılışına Davetlisiniz

Şiran Yukara Kulaca Köyü'nden işadamı Hasan Kulaksız; örnek köy projesinin açılışına tüm halkımızı davet etti.

Şiran 18.06.2017, 22:42
Hasan Kulaksız: Örnek Köyümüzün Açılışına Davetlisiniz
banner400

Hasan Kulaksız yaptığı açıklamasında; 

2 yıl önce rahmetli nur yüzlü annemizin vasiyet niteliğindeki nasihati üzerine memleketimize hizmet için çıktığımız yolda hamdolsun menzile vardık. Doğduğumuz topraklara olan vefa borcumuzu ödemek adına vermiş olduğumuz sözlerimizi tutmamızı nasip eden ve hayallerimizi gerçekleştiren Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Çok güzel bir hayal ile başlattığımız projemizi şimdi hamdolsun bitirdik ve Yukarı Kulaca Köyümüzü Gümüşhane'mizin örnek köyü yaptık. Projemiz kapsamında aylar önce başlattığımız köy konağının yenilenmesi, köy içi yollarının genişletilmesi, yollara sınır olan bahçe duvarlarının yenilenmesi, köy mezarlığının duvarlarının yenilenmesi, kanalizasyon ve altyapı, köy girişine totem tabelası, köy içi yollarının parke ile kaplanması çalışmalarımızın sonucunda köyümüzün vizyonu tamamen değişmiş oldu. Bir köy görüntüsünden çıkarak belde görünümüne ulaştı. Artık sıra bu güzel örnek köyümüzün açılışına geldi.

İnşallah 23 Haziran Cuma günü Gümüşhane Valimiz Sn. Okay Memiş beyefendi örnek köyümüzün açılışını yaparak köylülerimizin hizmetine sunacaktır. Bu vesile ile aziz milletimize hizmeti şiar edinen yüce devletimizin, milletimize yaptığı hizmetine bir nebze olsun katkı sağlayabilmiş olmak bizim en büyük bahtiyarlığımız olacaktır. Sizleri de açılışımızda misafir etmek bu bahtiyarlığımızı katlayacaktır.

Projemizin başında bize desteğini hiç esirgemeyen ve projemizin temel atma törenini şereflendiren önceki valimiz Sayın Yücel Yavuz'a, devamında yine desteklerini hiç esirgemeyen ve köyümüzün açılışını şereflendirecek olan Gümüşhane Valimiz Sayın Okay Memiş'e, Şiran Kaymakamımız Sayın Murat Özdemir'e, emeği geçen köy muhtarımız Selim Kayret'e, emek veren işçilerimize ve tüm köylülerimize teşekkür ederim.

Ayrıca açılışımızın akabinde aynı gün iftar yemeği programımız da olacaktır. Bu programımız vesilesiyle kıymetli hemşehrilerimiz ile aynı masada iftar etmek bizi son derece mutlu edecektir. Yüce Rabbimiz, bu hayırlarımızı inşallah kabul olanlar arasına dahil eder. Bu hayırlarımız sayesinde rahmetli anne ve babamızın amel defterlerini ahirete kadar kapatmayarak onlara bu hayırlardan sevaplar kazandırır inşallah. Bize de rahmetli annemizin vasiyetini tutmuş olmanın ve memleketimizin güzel insanına hizmet etmiş olmanın verdiği huzur yetecektir. Örnek köyümüzün memleketimize hayırlı ve örnek olmasını temenni eder, herkese sevgi ve saygılarımı sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Allah'a emanet olun. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38