banner333

banner309

Feramuz Üstün, Şiran'da İlgi İle Karşılandı

24.Dönem Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün  bir dizi ziyaret,Ardıçlı köyü cami- konak açılışı ve cenaze için geldiği Şiran’da sevgi ile karşılandı.

Şiran 20.07.2017, 18:33
Feramuz Üstün, Şiran'da İlgi İle Karşılandı
banner400

Bir dizi ziyaret için Kelkit İl Genel Meclis Üyesi Fikret Akan ile  geldiği Şiran’da GİYAD Başkanı Serkan Kaya tarafından karşılanan 24.Dönem Milletvekili Feramuz Üstün ilk olarak ilçe merkezinde görüştüğü Şiranlılarla bir süre çay içti ve muhabbet etti.

İkinci durağı olan Tomara Şelalesi’nde kahvaltı yapıp şelaleyi gezen Üstün şelalenin yeni halini çok beğendiğini söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Şelale ziyaretinden sonra Şiran Alacahan köyündeki traktör kazasında vefat eden Minik Alperen Özel’in cenazesine katılan Üstün kederli aileye taziyede bulundu.

Yeniçeri Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yeniçeri’yi ziyaret ederek hasbihal eden Üstün, Yeniçeri’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Şiran Ardıçlı köyü derneği katkıları ile yapılan Ardıçlı köyü cami, köy konağı ve fırın açılışına katılan Feramuz Üstün;” Şiran Ardıçlı köyü halkını böyle güzel eserleri köylerine kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Gurbette kazanıp sılayı ata yurdunu unutmamak çok güzel bir haslettir. Bu güzel eserlerin Ardıçlı köyüne kazandırılmasını sağlayanlardan Allah ebeden razı olsun” dedi.

Üstün’ün son durağı Şiran Firdevs Hatun türbesi oldu. Türbede dua eden Üstün programın ardından Gümüşhane’ye hareket etti.

 

Program sonunda kendisine sıcak karşılayıp ilgi gösteren Şiran halkına teşekkür eden Feramuz Üstün, GİYAD Başkanı Serkan Kaya’ya ev sahipliğinden ötürü ayrıca teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38