banner333

banner309

Ceza Yeme Pestil Ye !

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde, bir pestil firması ilginç bir yöntemle Gümüşhane pestil ve kömesini tanıtıyor. Karayolu kenarına sürücülere uyarı mahiyetinde “Ceza Yeme, Pestil Ye” yazılı tabela asan firma hem satışını artırdı hem de sürücüleri ceza yemekten kurtardı.

Şiran 02.01.2014, 00:36 02.01.2014, 00:38
Ceza Yeme Pestil Ye !
banner400


Şiran ilçesinde pestil-köme fabrikası sahibi ve Gümüşhane Pestil-Köme Üreticileri Birliği Başkanı Abdulbaki Kara (27), Gümüşhane pestil-kömesini tanıtmak için ilginç bir yöntem seçti. Bayburt-Şebinkarahisar (D-040) karayolu Şiran ilçe geçişi kenarında bulanan işletmesinin önüne yaptırdığı tabela ile sürücüleri uyaran Kara, “Ceza Yeme Pestil Ye” sloganıyla da hem pestil reklamını yapıyor hem de sürücüleri trafik kurallarına uymaya teşvik ediyor.

“OLUMLU TEPKİLER ALDIK”

Anayol üzerinde bulunan fabrikasının önüne yaptırdığı tabelaya “Trafik Kurallarına Uy, Ceza Yeme Pestil Ye” ibarelerini yazdıran Kara, “Hedefimiz Gümüşhane pestilini tanıtmak olduğu için ülkemizde de tanıtım amaçlı buna benzer uygulamaları farklı illerimizde görmüştük. Dolayısıyla bizde ilimizde vatandaşlarımızı trafik kurallarına karşı uyarmak ve ürünlerimizin tanıtımını yapmak için böyle bir tabela yapma gereksinimi duyduk. Tabelayı yaptıktan sonra vatandaşlardan olumlu tepkiler aldık. Bu tabelayla gerçekten trafik cezalarını Şiran ölçeğinde önlediğimizi düşünüyorum. İlçemize dışarıdan gelen yabancı sürücülerde tabelayı görerek yavaşlayıp hız limitlerine uyma konusunda tedbir alıyorlar. İlçedeki trafik ekipleri de tabelanın onların açısından olumlu bir etki oluşturduğunu belirterek bize teşekkür de ettiler.” dedi.

“TABELAYI YAPTIRDIKTAN SONRA SATIŞLARDA ARTIŞ OLDU”

Kara, tabelayı yaptırdıktan sonra fabrikadaki pestil-köme satışlarında artış olduğunu da belirterek, “Trafik Kurallarına Uy, Ceza Yeme Pestil Ye” sloganıyla yoldan geçen vatandaşlarımıza espriyle birlikte pestil de satıyoruz.” diye konuştu.


Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
vatandaş 10 yıl önce
ceza yeme akp yi ye kara yiyenler
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34