banner333

banner309

Aydın: Helal Sana Şiranım

AK Parti Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün, bugün seçim programı kapsamında Şiran'ı ziyaret ettiler. Davul ve zurna ile ilçe meydanında toplanan Şiranlılar Milletvekillerini bağrına bastılar.

Şiran 01.05.2015, 18:20 01.05.2015, 18:31
Aydın: Helal Sana Şiranım
banner400

AK Parti Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın  ve Feramuz Üstün, bugün seçim programı kapsamında Şiran'ı ziyaret ettiler. Davul ve zurna ile ilçe meydanında toplanan Şiranlılar Milletvekillerini bağrına bastılar.

 

Şiran ziyareti nedeniyle büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Milletvekili Aydın, Sosyal medya hesabından Şiran ziyareti öncesi şu açıklamalarda bulundu:  " Bugün yuvaya giden kuşlar gibi, bugün dava erlerine gider gibi, bugün sevgi dolu yüreklere dokunur gibi, bugün baharın ilk çiçeklerini koklar gibi heyecanlıyım. Çünkü tüm ilçelerimizde yaşadığımız bu duyguyu bugün Şiran da yaşayacağım."

 

Şiran'da gösterilen coşku nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın, "Şiran her zaman olduğu gibi yine AK davanın arkasında olduğunu gösterdi ve bizi büyük bir coşku ile karşıladı. İnşallah bu coşku 7 Haziran gecesi tavan yapacaktır.Programı organize eden tüm AK Parti teşkilatıma ve görev alan herkese teşekkür ve minnetlerini sunuyorum "ifadelerini kullandı.

 

Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün daha sonra Şiran Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile düzenlenen söyleşiye katılarak üniversite öğrencilerinden gelen soruları cevapladılar...

Buradaki  programın ardında Şiran'ın Yeşilbük Beldesini ziyaret eden Aydın, Merkez İlçe Üçkol küyüne de bir ziyaret gerçekleştirdi. Aydın, akşam namazı sonrası esnaf ve hemşehrileriyle de bir araya geldi.

Milletvekili Aydın, 1  Mayıs Cuma günü Köse ilçesinde hemşehrileriyle bir araya gelecek.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44