Vitamin ve Magnezyum İçerikli Spor Besinleri

Vitamin ve Magnezyum İçerikli Spor Besinleri

Sağlık 06.09.2017, 22:45 06.09.2017, 22:54
Vitamin ve Magnezyum İçerikli Spor Besinleri

Büyüme hormonlarının küçük yaşlardaki insanlar için önemli olduğu düşünülse de bu oldukça yanlış bir bilgidir. Genel olarak her yaşta insanlar bu hormonun salgılanmasına ihtiyaç duyarlar. Bu hormon sayesinde hücrelerin yenilenmesi artarken organların daha iyi çalışması da sağlanacaktır. Ancak bu aşamada büyüme hormonu salgısı yaş ilerledikçe azalmaktadır. Bu sebeple de kişiler farklı ürünler kullanarak büyüme hormonu salgısının tekrar yüksek düzeylerde olmasını sağlamaktadır. Özellikle kişiler düzenli olarak spor yapmaya başladıklarında kas oranlarının artması ve vücutlarının farklı bölgelerinde büyümelerin gerçekleşmesi için bu ürünleri tercih etmektedir. Tamamen doğal yollarla elde edilen ürünlerde yoğun miktarda vitamin ve mineral katkısı olacaktır.

isimli ürün bu özelliklerde en çok tercih edilen ürünlerden birisidir. Özellikle ürünün Türkiye merkezli bir marka tarafından üretiliyor olması fiyatların daha uygun düzeylerde olmasını sağlamaktadır. İçeriği incelendiğinde de değerlerinin son derece yüksek olduğu rahatlıkla görülmektedir. Kişiler bir servis kullanımda 14 mg. çinko almış olacaklardır. Bu vücuda alınan çinko hem bağışıklık sistemini çok önemli oranda etkilerken hem de kas oluşumunu desteklemektedir. Bu sayede kişiler hastalık yaşamadan uzun süre sporlarına devam ederken çok iyi düzeyde bir verim almaları da mümkün olacaktır. Büyüme hormonunun salgısını arttırması da ürünün en önemli özelliklerinden birisidir. Bu sebeple de kişilerin kaslarının hacim kazanması için son derece yüksek önem gösterir. Ayrıca içeriğindeki magnezyum kişilerin daha düzenli bir biçimde uymasını sağlayacaktır.

Ürün kapsül formunda üretildiğinden kullanımı oldukça rahattır. Kişilerin 1 servis kullanımında 3 kapsül yutmaları gerekmektedir. Kapsüllerin kolay yutulabilir olması için bu kadar küçük üretimi gerçekleşirken kişiler 3 kapsül ile birlikte 235 mg. magnezyum ve 14 mg. çinko alacaklardır. İçeriğinde başka hiçbir madde bulunmamaktadır. Ürünü kullanacak olan kişiler ürünü yatmadan önce alabileceklerdir. Bu şekilde büyüme hormonlarının en aktif olduğu uyku döneminde bu hormonlar tetiklenmiş olur. Bu şekilde bir kullanımda kişilerin ürünü kullanmadan en az 2 saat öncesinde yemek yemiş olmaları gerekmektedir. Bu da hem ürünün kullanımı için hem de fazla kilo almamak için önemli bir ayrıntıdır.

Bu ürüne destek olarak kullanıcılar Ultimate nutrition tribulus isimli ürünü de kullanabilmektedirler. Bu ürün tabletler şeklinde üretilmişken kişilerin spor esnasında gerekli gücü ve dayanıklılığı elde edebilmesi için tasarlanmıştır. İçeriğinde meyvelerden alınan Tribulus Ekstresi bulunurken bu madde kişilere ciddi biçimde güç katmaktadır. 90 tablet olarak üretilen ürünün kullanımında kişilerin günlük 1 adet kullanmaları yeterli olurken 3 ay devam eden bir kullanım ön görülmektedir. ürününü ve diğer birçok spor besinini kişiler Fitbull sitesi üzerinden rahatlıkla satın alabilmektedir.

Fitbull sitesine giren kişiler birçok farklı ürünü arama kısmından bulduktan sonra rahatlıkla sepetlerine ekleyeceklerdir. Bunun sonrasında kişiler alışverişin ödeme aşamasına gelirken rahatlıkla farklı ödeme seçenekleri arasından seçimlerini yapabilirler. Bu doğrultuda Hardline ZMA isimli ürünü alacak olan kişiler o ürün için 54 TL ödemek zorunda olurken Ultimate nutrition tribulus isimli ürün için 109 TL ödeyeceklerdir. Bu iki ürün farklı etkiler yaratırken kişilerin oldukça sağlam bir spor desteği oluşmuş olmaktadır. Her ikisini de sepete ekleyen kişiler toplamda 163 TL ödemek durumunda olurken bu ödemeyi havale ile yapan kişiler %5 ek indirim elde ederler. Bunun sonrasında 3 iş günü içerisinde ürünler kişilerin verdikleri adreslere teslim edilecektir. Bu konuda herhangi bir sorun yaşanırsa en kısa sürede site yönetimi müdahale ederek durumu müşteri lehinde düzeltecektir.

2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48