banner333

banner309

Ağız Diş Sağlığı Merkezi Tam Yol İleri

Başhekim Gençağa Kaya:”Önceliğimiz hasta memnunıyeti”

Sağlık 01.08.2018, 23:10
Ağız Diş Sağlığı Merkezi  Tam Yol İleri
banner400

İlimiz Nesibe Kevser Ağız ve  Diş  Sağlığı Merkezi son günlerde adından sıkça söz ettiren kurumsal kimliği ile kamu oyunda tanınan  güzide bir kuruluşumuz. Bu başarıda emeği geçen alt yapı çalışanları ve Dt. Hekimlerin yanı sıra Başhekim Dt. Hemşehrimiz, Gençağa Kaya’nında yöneticilikteki ferasetini   göz ardı etmemek lazım..

 Sayın Kaya‘yı Devlet Hastanesindeki poliklinik hizmetlerinden ve Baş hekim yardımcılığındaki başarılı hizmetlerinden tanırız.  Aralık 2017 den beride adı geçen kurumun Başhekimliğini yapıyor.

Yazarımız Yusuf Sadık hasta olarak başvurduğu bu kurumu değerlendirirken, girişten itibaren poliklinik hizmetlerinde gördüğü nitelikli çalışmaları tıpkı ticarette olduğu gibi müşteri memnuniyetini esas alan iır anlayışla gerçekleştirildiğine tanık olmanın keyfini yaşadığını ifade etti..

Ve  ekledi.: “Başhekim sayın Kaya, masada oturmayı değil  hizmet alanlarında bulunarak meslektaşlarına  yardım hemde  rehberlik etmeyi yeğliyen  bir yönetici.   Hizmeti verimli kılmadaki yolun, personelin motivasyonundan geçtiğini biliyor ve ona göre davranıyor. Gözlemlerim bu doğrultuda olmuştur”

16 Diş Tabibi hekim ile hizmet atağını sürdüren ağız sağlığı ve diş merkezinde tedavi, cerrahi, protez dallarında   günde 320 hastaya poliklinik hizmetleri verdiklerini kaydeden Başhekim Dt. Gençağa Kaya :” Kurum  olarak önceliğimiz hasta Memnuniyetidir” değerlendirmesinde bulundu.

Bence de başarının sırrıda bu tümcede yatmakdadır diyebilirim.

Haber: Yusuf Sadık

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45