banner333

banner309

23.10.2018, 07:12

RAST GELEN DOSTLAR…

 Dost aranmayla bulunmaz derler .Rast gelmesi ise  bir şans..  Bizimkide öyle oldu. Akşam alış-verişinden eve dönerken  içimden seslendirmeğe çalıştığım ,”Bir dost bulamadan gün akşam oldu”  şarkısının bu ilk dizesini bitiriyordum ki? Ummadık yerde: Kentin Kıbrıs çarşısında  ilerlerken aniden karşılaştık dostlarla. Bir dost bulmazken dört dostla birden  karşılaşmanın verdiği mutluluk ayak üstü yaptığımız sohbet in çimentosu oldu. Neden ayaküstü. Çünkü dostlar yerel bir gazetemize uğradılar oradan da bizim görev yaptığımız ,(Demokrat Gümüşhane) gazetesine uğrayacaklardı. Ancak vaktin geçmiş olması ayak üstü sohbeti zorunlu kıldı. 

        Dostlarımız tanınan simalar. Güdef Başkanı Vahit Olgun,başkan yardımcıları:Selman Koca,Erdal Çiçek ve  GÜDEF Kelkit temsilcisi” Ekspres Gümüşhane” gazetesi imtiyaz sahibi Nihat Zeyrek.  Gümüşhane Dernekler federasyonu olarak her ne kadar İstanbul Manreçli olsalarda  tüm Gümüşhane ‘lileri kucaklamak adına zaman – zaman bu ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini kaydeden sayın Olgun ,”yayla mevsiminden beri tüm yörelerde değerli hemşerilerimizle buluşmanın keyfini yaşadık. Mülki idare Amirlerimiz Başta Valimiz sayın Okay Memiş olmak üzere kaymakamlarımız Yerle de belediye başkanlarımız il genel ve belediye meclis üyelerimizden  Sivil toplum kuruluşlarından sıcak ilgi gördük .Ve bu ilginin yüklediği sorumluluğun gereğini yapmak için verebileceğimiz destek konusunda fikir alış verişinde bulunduk.  Kentimizin  kavuştuğu yeni hizmetleri görmenin keyfini yaşadık. İl genelinde yürütülen asfaltsız köy yolu kalmayacak projesinde sona gelindiğini görmek bize ayrıca mutluluk verdi .Tarım ,Turizm Ve eğitimde kat edilen mesafenin gelecekteki versiyonlarını kendi yönetim arkadaşlarımıza aktarma ve masaya yatırarak nasıl katkı sağlıyacağımızın fırsatını yakaladık. Hasılı GÜDEF olarak sorumlıuluğumuzun gereği olarak Gümüşhane ‘li hemşerilerimizle hemhal olmanın son derece yararlar getireceğini biliyor ve bu azim ve kararlılıkla tam yol ileri diyoruz” değerlendirmesinde bulundu.  

  Gazeteci Nihat Zeyrek ise, “ GÜDEF in Kelkit temsilcisi olmak sorumluluğunu asli görev anlayışı içinde yapmaya çalışıyorum. Bu konuda yerel basın arkadaşlarımdan tabiî ki destek bekliyorum.GÜDEF  çalışmalarını olabildiğince halkla buluşturmada özverili davranacaklarına güveniyorum. Yerel basınımızın yanı sıra  İl basın Ve Halkla Müdürlüğümüzün ve  GGC . nin Kelkit ‘e olan sıcak ilgisinin GÜDEF hizmetlerine de yansıtılması  öyle ümit ediyorum ki ,amaç birliğinin gerçekleşmesine önemli ölçüde katkı sağlayacaktır.Buna inanıyor, ve  bu özveriyi de onlardan bekliyorum “dedi. 

           Dileğimiz o durki GÜDEF  sadece toplantı yapıp plaket alma plaket verme seronomilerini yaparken birazda  ses getiren hizmetleriyle göz doldursun. Ve bu hizmetler  yeşil Gümüşhane ‘mizin en ucra köşelerinde yankı bulsun.  


Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38