banner333

banner309

01.10.2013, 22:58

PAKET,AÇILIM VE TÜRK MİLLETİ

 PAKET  ,  AÇILIM  VE  TÜRK   MİLLETİ

Başbakan, paketi açıklamadan önce  uzun bir hipnotize  konuşması  ile  söze başlamış, sonrada paketin maddelerini kısaca izah etmiştir. Amacı; görünen o ki, halkın vereceği tepkileri gaz alarak yumuşatmaktır.Açılan paket,çok tehlikeli içerikler getiriyor. Türk Devletinin üniter yapısı bu paketle birlikte ileride yavaş yavaş birilerinin istediği konuma getirilecektir.İstişare yapılanlar ortadadır,bu ülkenin asli unsurları bu pakette yoktur,ötelenmişlerdir.

Okullardan Andımız kaldırılmıştır. Çünkü Türk kelimesi,Ne mutlu Türk'üm diyene! Cümleleri Türk'e düşman olanları kışkırtıyormuş.Azınlıkları anladıkta  AKP ye oy veren , Türk kanı taşıyan,ben Müslüman Türk'üm diyenler bu Türk düşmanlığına ne diyecek acaba ? Türk dili örselenmiştir,kenara itilmiştir. Birden fazla dilli Türkiye'ye günaydın.Türk Dili, birliğimizin en önemli unsuru idi.Artık okullarda Kürtçe anadil olarak okutulacaktır.Avrupada iki,üç dilli ülkeler bugün parçalanma durumundalar.Bu gerçeği niçin gözden kaçırıyorlar şaşmamak elde değil! Bölünme adımları hızlı bir şekilde atılmaya devam ediliyor.Başörtüsü maddesi bu pakete konularak Müslümanlar yine aldatılıp tehlikeli maddelerin üzeri örtülmüştür.Şehitlerimizin ailelerinin hiç bir talebi bu pakette yoktur.Bu paket kısaca pkk yı aklayacak ,Türkiye'nin bölünmesine yol veren bir pakettir. Bu pakette,Türk Milleti ,Türk Milliyetçiliği ,Atatürk İlke ve inkılapları tamamen yok sayılmıştır. Bazı kilise ve arazilerinin Hristiyanlara devredilmesinin yolu ,Süryani kilisesinin arazisi Süryanilere devredilerek açılmıştır .Doğu ve Güney Doğuda yerleşim yerlerinin Türkçe isimleri bu paketle yerini Kürtçeye devredecektir.Bu paket kısaca bdp,pkk,öcalan'ın onayından geçmiştir, Türk Milletine hayır getirmeyecektir.Pkk ya verilen bir diyettir,rüşvettir,ihanet reçetesidir. 

PKK’nın her türlü ihanet talepleri bu pakette vardır, ama Türk Milletinin,Türk Milliyetçilerinin haklı, doğru ve ispatlı değerlendirmelerinin , hiçbiri bu pakette yoktur.Ancak vatanseverlere Hakaret, iftira, yıldırma dahil, akla gelebilecek her şey sıralanıyor ilgili ağızlardan. Mesela aynı geminin içinde yapılan paket toplantısına yandaşlar, yanaşmalar, beslemelerin yanı sıra her türden medya davet ediliyor, ama Ortadoğu Gazetesi ve diğer milliyetçi gazete ve Bengü tv gibiler o özgürlüğün içine bir türlü giremiyor. Bütün bunlar, Sayın başbakanın, “konuşacağız, istişare edeceğiz, her sorunumuzu birlikte çözeceğiz” sözünü daha da anlamlı kılıyor. Gerçekten de konuşuyor, istişare ediyor ve birlikte çözüyorlar. Ama konuştukları Kandil katilleri, istişare ettikleri İmralı canisi, bir çoğu bu ülkenin parçalanmasını isteyenlerdir.Birlikte çözdükleri de Türkiye’nin varlığı ve birliği oluyor. Bunun adına da “demokrasi” deniliyor, hem de ileri demokrasi. Üniter Devlet yapısı değişecek diyor bu ağızlar , Türk'e düşman olanlarla istişare yapılırsa ,işte Türk'ü yok sayan bir durum ortaya çıkar ve maalesef de çıktı,Türkiye'nin yapısı daha nasıl değişsin?Bundan sonra bitmeyecek olan pkk ve bölücü istekler devam edecektir. 

Artık bizde paket ve açılım istiyoruz. Bizde elektrik ve su parası vermek istemiyoruz.
Artık bizde vergi vermek istemiyoruz.
Artık serbestçe molotof atıp,cam kırmak istiyoruz.
Sınava girmeden Ünüversite okumak istiyoruz.
Bedava sağlık hizmetleri istiyoruz.
Serbest kaçakçılık istiyoruz.
Ve dahi çok şeyler istiyoruz.
Ama biliyoruz ki namuslu vatandaşa,ülkesini seven vatandaşa bunlar yasak,hainlere serbesttir...

Bu paket ,kurulması planlanan Kürt Devletine hukuk zemini hazırlamaktadır. Kısaca bu paket Türk kelimesini Türk Çocuklarından esirgeyen ,pkk ya yağ çeken bir ihanet paketidir.Gelecekte Türk Milleti diyemeyeceğimiz günlere gebeyiz. Bu pakette seçim barajının düşürülmesi normal gözükse de ,öteden beri pkk nın çok istediği bir madde idi, şimdi pkk daha çok vekil meclise sokacaktır.Devletin kasasından daha çok para alacaktır.Sonrada bu paralarla Türk'e kurşun sıkacaktır.Bu paketi hazırlayanlar Türk milleti'nin gerçeklerinden çok uzakta ,ayrı bir gezegende  mi  yaşıyorlar? Kısaca öcalan'a,demirtaşa'a,kışanak'a ,pkk'ya helal olsun ,akp yi yere yatırmışlardır.İsteklerini milletin gözü önünde almışlardır.Türkiye 'nin geleceği karanlıklara gebedir.Sevr ikinci kez hortlatılmıştır. 'Görünen köy kılavuz istemez...'Herkesin bu paketi iyi okuyup tahlil etmesini yeğleriz. 
Saygılarımla...
CEVAT NAS
Yorumlar (3)
serhat 10 yıl önce
düşman vatanın bağrına dayamış hançerini, bulunur kurtaracak baht- ı kara maderini...
hasan demez 10 yıl önce
türküm doğruyum çalışkanım :kürdüm sahtekarım tembelim:lazım hileyim uyuşuğum bırakın bu saçmalıkları. müslümanim elhamdülillah yetmiyormu.
Latif Türkoğlu 10 yıl önce
meğer bu ülkede kanı türk kanı olupta ne kadar türke düşman olan varmış,kimse kürde ,laza ,çerkeze sahtekar demiyor,onu bazı türk düşmanı dangalaklar kendilerine paye çikarmak için diyor.türkler asırlarca islamın kılıcı oldular,türk demek islamın kendisi ve hizmetkarı demektir. ama aptal olmamak lazım,kendi ismine düşman ,ecdad ismine düşman pkk isteklerini baş tacı yapanlar gerçekten hainsiniz. bu ülkede yaşayan islamla müşerref olan ,ihanet etmeyen herkes türk kelimesini bazıları gibi önemsemeyenler hariç herkes kardeşimizdir. ama sannediyorum bazı zeka özürlüler bunu anlayamazlar,bölücülere desdek verip ülkemi bölerler.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09