banner333

banner309

11.09.2013, 10:59

ONLAR ASLA SINIR DIŞINA ÇEKİLMEZLER !

ONLAR   ASLA   SINIR   DIŞINA      ÇEKİLMEZLER !


PKK'  nın  son yaptığı açıklamalar , gündeme   top mermisi gibi düştü. Verilen   sözler  tutulmadı  ,onun için geri çekilme durdurulmuştur;diyen  PKK ,hükümeti  seçim öncesi köşeye sıkıştırmıştır. PKK ile ne tür bir anlaşma yapıldı hala açıklanmadı .Ancak görünen  o ki bu ortaklık Türkiye'nin bölünmesine giden  yol olduğu  açıkça ortada . Bugün ki gelinen noktada bu gerçek ,bütün çıplaklığı ve bütün yakıcılığı ile sadece hükümetin değil, Türk milletinin karşısına dikilmiş  bulunmaktadır.


Öcalanla yapılan görüşmeler ve kandil ile  haberleşmeler sonunda  bebek katilleri  görmezden gelindi, Haburda  bu katilleri sözde sorgulayıp ,onları serbest bırakan  hakim  ,daha da yükseltildi. Ülkemizin Güney Doğusu'nun kontrolü tamamen   pkk ya bırakıldı. Birileri  diyor ki ; bakınız aylardır şehit cenazesi gelmiyor. Eğer bu  görüş doğruysa bu katillerin istediklerini yıllar önce verseydik, yani ülkeyi bölüp  bu hainlere teslim etseydik, hiç şehit cenazesi gelmezdi. Bunu mu istiyor  bazı  düşünce özürlüler?  PKK  hükümetin  onlara verdiği güvencelerle  o  kadar ileri gitti ki; yüzü bağlı militanların elinde  megafon, polise  çekilin ordan diyebilyor. Şu işe bakınız,adamlar  resmen  aldıkları güvencelerle  bu bölgede yolları polis gibi kesiyor  ve haracını ,sözde vergisini alıyor,polise yoldan çekilin diyebiliyor. Bunu içine sindiren kimler varsa yazıklar olsun !!!


Hükümet  ile PKK arasında yapılan görüşmelerin  içeriği belli olmasada herkes  biliyor, durum açığa çıkmıştır. Pazarlıklar ifşa edilmiş, verilen sözler basın ve yayının ağzındadır. Şimdi ise PKK, AKP’yi seçimlerden önce tekrar terörü başlatıp, ülkeyi kan gölüne çevirmekle tehdit ediyor. AKP ise PKK’yı istenen anayasal güvenceler için meclis yapısının bu dönem uygun olmadığına ikna edip, aradan seçimleri çıkarmanın peşinde. Bunun adına da, “çözüm ve barış” deniyor ve milletin buna inanması bekleniyor. Yaşanan son gelişmelerle, hasta ve yaşlı,çatışmaya giremeyecek olan pkk lılar sınır dışına çıkarıldı. Başbakan zaten  pkk nın yüzde yirmiye yakınının  dışarı çıktığını açıkladı . AKP li Ensarioğlunun dediği ikibin küsür  taze pkk lının dağa çıktığı  da ,bu çevreler tarafından iyice doğrulandı.Peki  hani sınır dışına çekilme? PKK diyorki:''Çekilme sona ermiştir.'' Olmayan şey nasıl sona erecek? Kimsenin bir yere gitmediğini, mit te biliyor,hükümette biliyor,PKK ise söylüyor.                                                                                                                 


Buna karşılık, dağa çıkarmak ve yeni katliamlara hazırlık yapmak için İstanbul dahil, diğer şehirlerden militan toplandığını devletin istihbarat birimleri açıkladı. Ve bu katillerin daha fazla silah, daha fazla bomba, daha fazla katliam malzemesi elde ettikleri ve stokladıklarıyla ilgili bilgiler daha dün bütün medya organlarında yer aldı. Şimdi çok daha azmış, çok daha şımarmış, çok daha ümitlenmişlerdir. Nitekim, bunu sözlerine ve eylemlerine de yansıtıyorlar ve meydan okuyorlar.
PKK  ve meclisteki uzantıları ,hükümetten aldıkları tavizlerle  ,çok daha geniş imkanlara kavuşmuş olmanın rahatlığıyla TC  devletine rest çekmiş ve topu  Öcalana atmışlardır.İhanet oyunun diğer elemanı BDP’liler hemen üzerlerine düşeni yapmış ve İmralı’daki katili daha etkili biçimde devreye sokmak için harekete geçmişlerdir. Bu durumda  AKP köşeye sıkıştırılmıştır.Şimdi  Öcalanla görüşmeler daha da sıklaşacaktır.


Açılımın vardığı  sonuç  katillerin  elinin güçlenmesidir, çözümün vardığı  nokta  Öcalan'ın   hükümetin izlediği yanlış politikalar sayesinde  Hürriyete doğru  hızlı adımlarla koşmasıdır. Bırakın dağları  artık şehirlerde  dahi meydan bu katillere kalmıştır. Şimdi her şey çok daha zor ve sıkıntılıdır. Ülkenin varlığı ve birliği üzerindeki tehdit her gün daha da ağırlaşmakta ve derinleşmektedir. Ortaya çıkan şartlarda Türkiye’nin geleceği  bebek katilinin  insafına kalmıştır.Şehitlerimiz için sesi soluğu çıkmayanlar  Arap ülkelerindeki  kıyımlar için bağırırken ,bağırmalıdır  zaten herkes ,ancak inanın  hep  meraktayız  ,kendi ülkemizin  evlatları şehit olurken  neden bu tepkileri ortaya koymadıklarını hala  anlamış değilim. Sannediyorum Kültür Emperyalizminin dozu fazla kaçmış olmalı. Allah göstermesin, ama bundan sonra akacak kanın vebalini   bu hükümet  kolay kolay ödeyemez, çünkü ülkeyi bu duruma onlar getirdi.İnşallah  hainlere Allah fırsat vermezde  ülkemiz yine  şehit cenazeleri ile  karşı karşıya kalmaz.

Allah  Türk Milletini ve İslam Alemini Korusun .Amin...
Saygılarımla...  
Cevat  Nas
Yorumlar (2)
Mehmet Emin 11 yıl önce
Sayın Yazar AKP politikaları ,pkk ya verilen tavizler ülkeyi ne hale getirdi.Yazdıklarınız doğrudur,ancak bu insanlar çıkara bakıyor.Şehitlerimiz sannediyorum ki bazılarına göre suçlu konumunda.AKP de çok Kürtçü var BDP kadar ,hatta daha çok,bunlar İslamı kullananlar. BDP ve CHP dekiler Marksist olanlar. Geri ne kaldı MHP halka MHP iyi anlatılmıyor. İlk olarak MHP ye oy vereceğim ,başka yolu yok. Van'da durumu gördüm.PKK devletini kurmuş. AKP ye oy verenler Güneydeki illere gidin AKP nin ne yaptığını anlayın. Saygılarla.
Asaf 11 yıl önce
Yüreğinize sağlık, güzel bir yazı. PKK asla bu ülkeyi bölmekten vazgeçmeyecek. Kerkük petrolleride SAİD isyanı ile elimizden gitmişti. Bu adamlar hiç durmayacak. AKP yi de bulmuşlar ,karıştıracaklar. AKP nin içi çıkarcılarla dolu.Vatan ,millet,Bayrak gibi değerler solda sıfır. CHP de ikili oynuyor,geçmişten beri mazisi sabıkalı. Olan Mehmetlere ve polslere oluyor.Saygılarla kalınız.
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46