banner333

banner309

24.10.2013, 22:25

NEREYE GİDİYORUZ, ANLAYAN VAR MI?

NEREYE GİDİYORUZ ,ANLAYAN VAR MI?
Son zamanlarda Türkiye'de  akla hayale gelmeyen şeyler olmaktadır.Şırnak Kato Dağı’nda, ayrıca Bitlis merkeze bağlı bir köyde din ve millet düşmanlarına sözde şehitlikler yapmak için  birileri  tarafından bazı adımlar atılmaktadır.Bu edepsizliğe göz yummak ,kahraman şehitlerimizi bir kez daha öldürmekle aynı değil midir?Öcalan ve dağdakilerle görüşme kuyruğuna girenler  , bir vatanda iki ayrı şehitlik olmayacağının farkında değil midirler? Bölücüleri cesaretlendirmekle meşgul olanlar , maktulle- katilin, caniyle- kahramanın, şehitle- cesedin birbirine karışması halinde milli bir felaketin doğacağını bilmiyorlar  mı?

Andımızın yıllarca bu ülkede okunmasını sağlayanlar, birileri gibi besmele ile kilise açmamış, hazineden milyarlarca para harcayıp, Türk kadınlarının namusunun iki paralık edildiği ve Ermeniler için siyasi bir anlamda ifade eden Van'daki Akdamar Kilisesini onarmamıştırlar.
Domuz çiftlikleri kurdurmamış, domuzu kasaplık hayvanlardan olmasını sağlamamış ve Müslüman ülkede zinayı suç olmaktan çıkarmamıştırlar.

Türk Milliyetçileri ,Cumhuriyeti kuran irade, bu adamlar gibi Haçlı seferlerini bir kültür alış-verişi olarak görmemiş, Peygamber efendimize hakaret eden
Papa'nın ayağına gidip karşılamamıştırlar.

Ne Andımızın yazarı,ne de İstiklal Marşımızın yazarı ,Yahudi Cesaret ödülü almamış, içinde Türkiye'nin de bulunduğu 22 İslam ülkesinin sınırlarını ve sosyal, kültürel, yapılarını değiştirmeyi hedefleyen BOP gibi emperyalist projelere önderlik yapmamıştırlar.

Son on yıl önceye kadar ülkemizi yönetenler,ülkemizin milli kuruluşlarını özelleştirme adı altında Yahudi'ye, İngiliz'e, Alman'a, Yunan'a, Amerika'lıya peşkeş çekmemiş, Irak’ta bir milyondan fazla Müslüman'ın soykırımına güle oynaya destek vermemiştirler.

Şimdi kurban etleri ve derilerinin şahıslar tarafından istedikleri yere verilmesi serbest bırakılınca ,THK  diskalifiye edilince ,ülkenin bir çok yerindeki özel yurtlar dahi , yurtlardaki fakir öğrenciler için kurban etleri  toplamaya başlamışlardır. Gümüşhanede okuyan ve ismini vermeyen bazı öğrencilerin ,sayfamıza mesaj atarak , fakir öğrenciler adına ,Allah rızası için toplanan kurban etlerinin , bu öğrencilere yemeklerde kullanılarak   parayla satıldığını söylemektedirler. Bu haber ne derece doğrudur,bilemeyiz,ancak ateş olmayan yerden de duman çıkmaz fikri ile durumu ifade etmek zorundayız.Yenilik yapalım derken meydan çıkarcılara bırakılmamalıdır.

Şimdiye kadar ki ülke yöneticilerimiz; ülkemizde misyonerliği yasal hale getirmemiş ,her yerde ev kiliseleri açtırmamış ve İslam’ı dönüştürme projelerinde okyanus ötesindeki kardinallerle kol kola girmemiştirler. 2004 yılında birilerinin yaptığı gibi Müslüman TÜRK düşmanı Papa heykelleri önünde ,egemenliği haçlı birliği olan AB ile paylaşan imzaları atmamıştırlar.

Ne Atatürk ,nede ondan sonraki devletimizi yönetenler Brüksel'de AB'li, Akdamar'da Ermeni, Sümela'da Rumluğa göz kırpmamış, eli kanlı bebek katilleri ile iğrenç pazarlıklara oturmamıştırlar.

Yıllardır başörtüsü oy getirisi olarak iyi kullanıldı , şimdide Pkk isteklerine analarımızın başörtüsü sarılarak yine müslüman halkımız kandırılmaya çalışılıyor. Öcalan için o eskiden namaz kılardı ,sonradan birilerinin etkisi ile yoldan çıktı sözlerini nasıl yorumlamalıyız? Yani gelinen nokta bu adamı affetme gayretlerinin bir parçası değil midir ?

İmralı’yı mesken tutan, Kandil’i ayakyoluna çeviren, teslimiyeti çözüm ve barış olarak topluma sunanlar, yurdumuzun kalbine nişan alındığını görmüyor mu? İmralı canisi, Kandil ve BDP, birilerini aralarına almış, kukla gibi oynatmaya,devam etmektedirler . Türk milletinin oylarıyla Ankaraya taşınanlar için bu olanlar utanç vericidir. Demokrasi kurdelesiyle paketlenen hıyanet armağanları ,bölücüleri ve teröristleri ikna etmemiş, bilakis daha da şımartmış, kışkırtmış ve tahrik etmiştir.Daha çok isteklere geleceğimizi gebe bırakmıştır.

Bugün, şairimizin deyimiyle Türk evlatları ''Garip ve parya ''konumundalar. Hainler ise muteber konumuna geldiler. Kısaca Atam, sizi Türk Milleti daha çok arıyor,sizin gibi bir öndere ihtiyacı var bu milletin! Eyyy Türk , kendine gel ,ihanet açıkça ortadadır ,ihanetçileri tanı...Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Türk'e kefen biçenleri gör cevabını ver !!!
Ne mutlu Türk'üm diyene!
Saygılarımla...
Cevat Nas
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38