banner333

banner309

19.01.2016, 19:01

ŞİMDİ NERELERDESİNİZ ?

    ŞİMDİ   NERELERDESİNİZ ?
Tv lerde  ,programlarda  çözüm sürecinin  nimetlerini  sayıp  dökenler  neredeler?  Bu  çözüm süreci değil ihanet sürecidir  diyen  Milliyetçi  toplumcuları     yadırgayanlar  nasılsınız  iyi misiniz ? Durumun  nereye gideceğinden,ülkemiz  üzerinde  oynanan  Emperyal  oyunlardan   zerre haberi olmayan  Orhanlar ,kasıntı  Kadirler,Hülyalar  nerelerdesiniz?
.
Adamlar  silahlı örgüt, yüzlerce  can almışlar  can vermişler  ,ne çözümü  yok böyle bir şey. Hainler yığınak yapıyorlar, dağ ve şehir kadrolarını  güçlendiriyorlar ,silahlanıyorlar,hendekler  kazıyorlar  ,  pkk  vali kaymakam atıyor,savcısı ile hakimi ile insanları yargılıyorlar, Güneydoğuda  devletten yana olan insanlar yaşatılmıyor,göçler başladı  ,bırakın bu Megri  megri  işlerini  dedik,yakardık,yalvardık,ama adamlar  bizleri zerre ikgale almadılar.Biz  akıllıyız ve bakın iktidarız ,sizlerde kimsiniz  babından salvo yaptılar.
.
Bizler , pkk ile  görüşüyorsunuz  ,ihanet  içindesiniz,bu  gidişat ülkeyi böler  dedikçe  ,mübarekler  pkk  liderlerine sarılıp,Milli Hareketçilere  terörden  besleniyorsunuz  deyip, pkk nın  sanatçı dediği, akşama kadar ecdadıma küfreden  Şivanperverlere     sarılıp  iki gözü iki çeşme ağlayan  erkan  ve  masrafları  binlerce    fakiri  doyuracak kadar çok olan,  birlikte ağlayan erkan   hanımları,  nerelerdesiniz?
.
Paralelciler bizi kandırdı, Esat  bizi kandırdı,şimdi de pkk  bizi kandırdı  deyip,kaç yıldır  hainlerin  askerimin yüzüne tükürüp, Türk askeri  yolda yürürken  onları yuhalayan pkk lılara  göz yumanlar , valilere  emir verip  pkk lılara karşı  ses çıkarmayın emri verenler  ,  pkk lı  vekillerin dahi komserime  şamar atmasına göz yumanlar  neredesiniz?
.
Hani Esat  bir haftada  gidiyordu,sizlerde  Şam da Cuma namazı kılacaktınız ne oldu?Egedeki  16 tane  ada da Yunan işgali  yapılırken  neden  görmezden geldiniz?  Nerelerdeydiniz?
.
Şu akiller vardı ya , hani çözüm sürecinin ne kadar yerinde olduğunu halka anlatıp, inandırmak için şehir şehir dolaşmışlardı. Sahi şimdi neredeler ve hala çıkıp bunu söylemeye cesaretleri var mı? Ya onları bu işte görevlendirenler ne alemde? Peki, inananlar şimdi ne diyor?  Milliyetçiler  kandan besleniyor diyenler  ,şimdi  Güneydoğudaki  bu sürgün,kıyım,asker- polis ,insan katliamlarının  müsebbipleri sizler değil misiniz  ? Şimdi  nerelerdesiniz?  Yoruma gerek var mı?”
.
Geçen hafta akademisyen unvanlı ( ! ) sorumsuz  1128  kişinin  bildirisinde ,pkk  endeksli  tutumlarından dolayı    "tepedekiler  olmak üzere, iktidar sahiplerinin "milliyetçilik" temelli  açıklamaları karşısında ,iki yüzlü  siyaset  uygulamaları  bizleri şaşırtmıştır.  Bu  akademisyenler,  hükümetin   seçtiği  akiller  grubunun  bir nevisi  değil midir?  Şimdi Milliyetçi  söylemlerle  yine  Türk halkını  kandırmanın  alemi  nedir? Geçmişte  bir çok  tavrını  beğenmemekle  birlikte  ,CHP  eski  Tunceli  milletvekili  Kamer Genç kadar  olamayanların  ,Kamer Gençten ders almalarını  yeğleriz. Adam  hiç olmazsa  Kürdistan  heveslisi   bazı  Akp  ve  pkk  yürüyüşlerinde  ön  saflarda  boy  gösteren  bazı CHP  vekilleri gibi  davranmamış ,delikanlıca   pkk ya karşı çıkmış,   öldüğümde  de  beni Türk Bayrağına sarıp  Tunceliye  götürün diye  vasiyet etmiş  olmakla da ,bugünkü kaypak  davrananlara ,vatan ,millet ,bayrak  değerlerimiz  ve  birliğimiz  açısından birilerine   ders  vermiştir.
.
Güneydoğuyu 3,5 yıllık çözüm süreci kandırmasıyla "silah deposu" haline getirenler; bu "kandırılmışlıklarının" hesabını millete vermeksizin, unutturmaya çalıştıkları gibi ,bu bildiriyi kınama bahanesiyle "ayaklar altına" aldıkları milliyetçilikten destek devşirmeye çalışıyorlar.  Türk Milleti'nin  milli duyguları üzerinden "Başkanlık sistemi" üretmeye çalışıyorlar. Türk Milleti'nin  sistemi;Atatürk 'ün  kurduğu  Cumhuriyettir,onun  geliştirilmesi lazımdır,başka sistemleri  bu millet  kabullenmeyecektir  ,bu bilinmelidir . 

Saygılarımla...
Cevat Nas
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37