banner333

banner309

22.06.2015, 08:29

NE ÇEKTİK GENE NE ÇEKİCEZ

Yağ satarım, bal satarım, Ustam ölmüş ben satarım. Arkasına bakana dayak atarım, Zam-bak, Zum-bak, Dön arkana iyi bak.

İyi bak ki söylediğin sözler aklına gelsin, söylemlerini neler olduğunu bil bence ona göre koalisyon naraları at kendine ortak ara.

Ooooo piti piti, Karamela sepeti, Terazi lastik jimnastik. Biz size geldik bitlendik, Hamama gittik temizlendik. Dik dik dik diyerek koalisyon ortağı araman bu ülkeye hakaret olduğu gibi sanki seçme lüksün varmışçasına bunu yapman da milletimize hakarettir. Sizin koyduğunuz değerlere hakarettir.

  Kısacası siz bunu yapamadınız. Tamam, millet olarak biz başaramadık seçmeyi de siz bari başarsaydınız değerlerinize sözlerinize vaatlerinize en uygun hükümeti kurmayı.

  Mhp ve Akp siz hangi konuda müşterek olacaksınız. Sizin ki refah-yol hükümetin şartlarına benziyor. Yüce divan yollarını kapatmak. Avuntu olsun  diye müsteşarlara bırakılacak bakanlıklar.

 Belki iyi bir hükümet kurulacak ne belli. Öle gözükmüyor ama lakin kurulsa bile sen Akp söylediklerini yutacak mısın Mhp hakkında, biz bir koalisyon içinde olmayız naralarını, halkı koalisyon hükümetleriyle korkutup oy almadınız mı? Şimdi çıkıp koalisyon kuracak, hem de kimle bütün seçim çalışmalarında diğerleri olarak nitelendirdiği bir partiyle. Sen böle yaparsan adam çıkar sana derki sen tombala çekerek mi kurucan.

Kusura bakma başbakan sen böle yaparsan biride sana gelir. Senin oturduğun makamı ben kurdum der ve çeker altından minderini alır. Hatta kitapta yazdıramamış ama ezberi iyidir. Sayın eskinin sana şöle der: Çatlak patlak, Üstü yuvarlak, Kremalı börek, Sütlü çörek, Çek yavrum çek, Arabanı yoldan çek,Çek çek amca üstü kanca, Al sana bir tabanca. Tabancanın yarısı,Osman beyin karısı, Bir çık iki çık üç çık dört çık beş çık altı çık yedi çık sekiz çık dokuz çık on çık, Sen bu oyundan çık….

  Sen yokken biz vardık…………

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11