banner333

banner309

22.10.2014, 15:11

KÖŞEYE SIKIŞAN TÜRKİYE !

KÖŞEYE  SIKIŞAN  TÜRKİYE !

Kobani pahanesi ile ABD ,Güneyimizi de içine alacak olan, Kürdistan'ı kuracakları ağır silahlarla silahlandırıyor. Türk hükümeti maalesef çaresiz. Ülkemiz iç savaşa doğru hızlı adımlarla ilerliyor. Şimdiye kadar yapılan başkaldırılar birer küçük prova idi. Hala bizlere abartıyorsunuz, hiçbirşey olmaz diyenler, sayenizde yıllarca milli dinamiklerimiz tahrip ediliyor.


Güney sınırlarımız sanki herkese açık,giren çıkan belli değil. Binlerce kim oldukları belli olmayan insanlar ki,içleri pkk ve diğer örgüt elemanı dolu. Türkiye'nin en kuzey kasabalarına kadar gitmişler.Bizim mahalle camisinin önü her cuma doluyor. Açıkça hükümetin bu hususta bir politikasının olmadığı ortadadır . Bu durumu bile kıvırıp savunan insanlara artık ne diyelim ! Dünyanın neresinde böyle bir keşmekeşlik var?


ABD,bölgemizde istediklerini artık yaptırıyor. İncirlik üssünün açılması, Kobani’de PYD’(pkk)ye silah yardımı, sınırlarımızın Peşmergelerin geçişine açılması gibi isteklerini de hükümetimize kabul ettirdiler. ABD Kobani’de PYD’ye silah yardımı konusunda yapılan açıklamalarda da “Amerika Türkiye’den izin almadı, bu konuda sadece bilgi verdi” denildi.

Açıkça ifade edersek:


12 yıldır her şeyi biz biliriz deyip ,bu milletin sırtında boza pişirenler ; izledikleri yanlışlar yüzünden ,dışda da içte de köşeye sıkışmış bir politika ile Türkiyeyi zor duruma soktular... Ortadoğu'da bırak Müslümanlara ağabey olmayı, tüm ipleri zamane Lavrenslerine bırakmış vaziyetteler... Tüm Türk Devlet yapısı geleneği alt üst edildi. PYD’yi PKK ile eşdeğer gördüğümüzü söylediğimizin günün ertesinde PYD’ ye yardımda ,Amerika’nın yanında yer almış olmamızı nasıl ifade etmemiz gerektiğini anlayabilmek çok zor !


Dışarıda Türkiye, bu konuda Türk hükümeti'nin,Işid'den PYD(PKK) ya dönüş yapma ve PYD nin silahlanmasına katkı sunulması. “Şaşırtan bir (U) dönüşü” yorumlarına sebep oluyor. Bu kıvırmalarla ,ABD güdümündeki politikalarla Türkiye alay ediliyor. Tutarsız bir dış politikanın kurbanı olduğumuza vurgu yapılıyor. Sınırlarımız allak bullak olurken,Türkmen, son yaşananlarla sahipsiz bırakılırken ,bizimkilerin Kobane ve peşmerge aşkının depreşmesini anlamakta zorlanıyoruz.  ''Kobani pahane ,ABD güdümünde kurulacak olan Kürdistan şahane. ''sözünü önemsemek doğru değil midir ,sizce ? Dün başka ,bugün başka  konuşup,  milli olmayan  politikalarla  TÜRKİYE  köşeye sıkışmış  vaziyettedir . 
Saygılarımla...
Cevat Nas

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48