banner333

banner309

Vali Okay Memiş Kürtün'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Okay Memiş, Kürtün İlçe ziyaretinde, Kürtün Muhtarlar Derneği tarafından verilen yemekte ilçeye bağlı 34 köyün muhtarı ile bir araya geldi.

Kürtün 30.11.2017, 15:55
Vali Okay Memiş Kürtün'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi
banner400

Toplantıda konuşan ve Kürtün’ün doğal güzellikleri ve turizm potansiyeliyle cennet gibi olduğunu ifade eden Vali Memiş, sahile en yakın ilçe konumundaki Kürtün’ün her köyünün gezilmeye, görülmeye değer, kendine has coğrafyası, doğasıyla muhteşem bir yer olduğunu söyledi.


Kazıkbeli, Kadırga, Güvende gibi bilinirliği Türkiye sınırlarını aşan yaylalara sahip olan ilçenin turizmde mutlaka bir destinasyon olacağını belirten Memiş, “Hep birlikte el ele vererek eksiklerinin üzerine gidiyoruz. Sizlere hizmet için çırpınıyoruz. Birlik içerisinde hizmet ediyoruz. Eksiklerimiz olabilir ama bunları gidermek için çalışıyoruz” dedi.


Gümüşhane’nin en çok yaylası bulunan Kürtün ’de yaz aylarında yaklaşık 100 bin nüfusa hizmet götürdüklerini dile getiren Okay Memiş, yaylalarda yeni ev yapılmaması konusunda muhtarları uyararak “Doğal güzellikleri tahrip ettirmeyin, buna müsaade etmeyin” şeklinde konuştu.


Kürtün Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Koca ise ilçeye yapılan yatırımlar için teşekkür ederek bunların artarak devam etmesi temennisiyle Okay Memiş'e teşekkür etti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46