banner333

banner309

Kürtün’de geniş katılımlı iftar programı

Kürtün ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından geniş katılımlı iftar programı düzenlendi.

Kürtün 20.06.2016, 09:06 20.06.2016, 15:56
Kürtün’de geniş katılımlı iftar programı
banner400
 Kürtün Mahmut Oltan Sungurlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programına Vali Okay Memiş, Eski Adalet ve Milli Savunma Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Garnizon Komutanı Albay Cezayir Danışan, Kürtün kaymakamı Mehmet Durgut, Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz, Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, Kürtün Belediye Başkanı Ahmet Kanat, Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Programda yaptığı konuşmada, Gümüşhane Valiliği görevine yeni başladığını belirten Vali Memiş, görev süresi boyunca bütün amacının ve niyetinin Kürtün’ü, Köse’si, Şiran’ı, Kelkit’i ve Torul’uyla bütün Gümüşhane’ye hizmet etmek olduğunu söyledi.


Vali Memiş, “Bundan sonra kalbimiz sizler için, Gümüşhane için atacak. Gümüşhane çok önemli değerlere sahip bir vilayetimiz. Gümüşhane genelinde 150 bin nüfusumuz var ama 500-600 bin Gümüşhaneli hemşehrimiz ilimiz dışında yaşıyor. Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri ve şuanda yan yana bulunmaktan büyük şeref duyduğum Sayın Bakanım Oltan Sungurlu Bey gibi çok önemli değerlerimiz var. Kendisi aktif siyaset yaptığı dönemde Gümüşhane’mize çok önemli hizmetlere vesile oldu. Şimdi de genç milletvekillerimiz bayrağı devraldılar. Onlarla birlikte bizler de bürokratlar olarak bu hizmetleri devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.


Eski Bakan Sungurlu, Milletvekili Pektaş, Kaymakam Durgut ve Belediye Başkanı Kanat'ın da konuşma yaptığı iftarın ardından Vali Memiş ve davetliler Kültür Merkezi'nin bahçesinde çay eşliğinde sohbet ederek, Kürtün'ün genel durumu ve ilçede yapılması planlanan çalışmalar konusunda istişarede bulundu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46